Ion Țiriac ”pune la bătaie” 30 de milioane de euro: ”Nu fac un Taj Mahal, fac o treabă funcțională” – DigiSport

  • Premier League: Man. UnitedMan. City, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • Premier League: BrightonLiverpool, sâmbătă, 17:00, DGS 1

Ion Țiriac ”pune la bătaie” 30 de milioane de euro: ”Nu fac un Taj Mahal, fac o treabă funcțională”

Magnatul are ambiția de a fi cel care va construi la București cel mai frumos complex sportiv, dedicat în primul rând tenisului, dar nu numai.

”Fac acest stadion de tenis, cred că ajung banii pe care i-am pus deoparte, în jur de 30 de milioane de euro. Nu fac un Taj Mahal, fac o treabă funcţională, adică să funcţioneze.

Madison Square Garden este în mijlocul New York-ului şi de 50 de ani are hochei la 04:00 după-amiază şi baschet la 08:00 seara”, a anunţat Ion Ţiriac, prezent la Patinoarul din Otopeni cu ocazia lansării unui program de selecţie pentru echipele de hochei ale Fundaţiei Ţiriac.

Țiriac: ”Scrie-ţi acolo cum s-a furat arena lui Ceauşescu”

Omul de afaceri vrea să contruiască acest stadion de tenis și cu gândul că Bucureștiul își va recăpăta turneul ATP care aducea în capitala României nume de top din sportul alb în anii 2000, când se organiza competiția la Arenele BNR.

”Singurul lucru care trebuie readus înapoi este turneul internaţional care este singura competiţie internaţională pe care România a avut-o şi din cauza nenorocirii… Scrie-ţi acolo cum s-a furat arena lui Ceauşescu pe care ne-a făcut-o nouă, cum a dispărut şi nu am mai putut să jucam tenis.

Nu a furat-o, a dat şi Guvernul, şi BNR, şi toată lumea. Dumneata ai înţeles că nu poţi să vinzi proprietatea publică a statului, nu se vinde.

Trebuia să o treci în privat, aia era în administrarea MTS, care a dat-o pe 200.000 de dolari, când eu, în’90, am plătit 300.000 de dolari s-o refac, să aibă România unde să joace Cupa Davis”, a mai spus Țiriac.

Etichete: ion tiriac , tiriac avere , afaceri tiriac , tiriac stadion tenis , stadion tenis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post MERCATO 2023 | Toate transferurile iernii sunt aici! Un nou atacant la Manchester United – DigiSport
Next post Ce lovitură! Real Madrid a pus pe masă 270 de milioane € pentru transferul iernii – DigiSport