Ioan Varga, detalii despre prelungirea contractului cu Dan Petrescu – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

 ”Bursucul” a ajuns pentru a treia oară în Gruia în anul 2021, iar contractul său cu ardelenii expiră în vara anului 2024. 

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj până în 2029

Ioan Varga nu își mai dorește un alt antrenor la echipa sa, iar în luna decembrie i-a propus lui Dan Petrescu un contract valabil până în anul 2029.

Patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că tehnicianul și-a dat acordul, iar prelungirea angajamentului se va semna în perioada următoare.

“Ne batem cu toți, va fi un play-off foarte strâns. Toți au șanse. Farul îmi place cum merge, îmi pune un semn de întrebare pentru câștigarea titlului. Sperăm să ne reabilităm să ajungem acolo unde ne dorim. Am discutat cu Dan Petrescu, suntem de acord.

Urmărește documentarul Puterea Sportului și află cum a influențat acesta societatea americană. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 21:00.

Este doar o chestie de a pune pe hârtie. Se va prelungi până în 2029, încă 5 ani de la finalul actualului contract, în 2024. Am bătut palma”, a spus patronul celor de la CFR Cluj, la Fanatik.

Pentru a semna înțelegerea până în 2029, Ioan Varga l-ar fi convins pe Dan Petrescu cu un bonus substanțial, însă doar cu o condiție.

Astfel, dacă Dan Petrescu va califica echipa în grupele Champions League, va primi 500.000 de euro. Remunerația este valabilă pentru fiecare an de contract, nota Spotmedia, în luna decembrie a anului trecut. 

  • Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj în septembrie 2021. Acesta a mai antrenat la CFR Cluj în perioadele iunie 2017 – iunie 2018 și martie 2019 – decembrie 2020.

Ioan Varga, ”buget de 20 de milioane de euro pentru CFR Cluj în fiecare an”

Din topul celor mai bogați patroni din Liga 1 face parte și Ioan Varga, deși despre averea sa nu există pe piață date concrete. Florin Prunea a dezvăluit nu demult că Varga ar fi asigurat în fiecare an CFR-ului un buget în valoare de 20 de milioane de euro.

”M-am întâlnit în avion cu Neluțu Varga și am avut șansa să stau lângă dânsul. Dacă știi câți bani a investit omul ăsta la Cluj, îți pui ștreangul de gât. Incredibil! Nu am ok-ul ca să o spun, dar nu pot să cred…

Ca să îți faci o socoteală așa, numai în primul an de insolvență, 18 milioane, banii jos. 8 milioane de euro insolvența, cu 10 milioane de euro bugetul pe primul an. Și după aceea, sigur că au venit încasări, dar mici, 3-4 milioane de euro.

Cu un buget de 20 de milioane de euro în fiecare an, fă o socoteală ce sume se investesc la CFR Cluj”, a declarat Florin Prunea.

Etichete: dan petrescu , nelutu varga , dan petrescu contract cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Încă o noutate în lotul României pentru acțiunea Andorra-Belarus. Și Mario Camora este out! – DigiSport
Next post OPPO Pad 2 a debutat: tabletă cu ecran de 144 Hz, procesor MediaTek Dimensity 9000 – Mobilissimo.ro