Ioan Andone a dezvăluit numele echipei din cauza căreia s-a lăsat de antrenorat – DigiSport

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

Ioan Andone a dezvăluit numele echipei din cauza căreia s-a lăsat de antrenorat

După 24 de ani de antrenorat, Ioan Andone a decis să renunțe definitiv la acest post, iar ultima sa experiență a fost la Dinamo. Deși este echipa sa de suflet, „Ando” a dezvăluit că formația din „Ștefan cel Mare” l-a făcut să renunțe la cariera de tehnician, după ce a văzut cum este gestionată situația sportivă din cadrului clubului.

„Ultima echipă pe care am antrenat-o a fost Dinamo. Nu am putut să cred că mi se poate întâmpla experiența aia la vârsta pe care o aveam. Aveam 57 de ani.

M-am dus cu entuziasm, m-a căutat Ionuț Negoiță. Am făcut pregătirea, am început bine campionatul, dar în momentul în care căpitanul echipei, Paul Anton, îți pleacă după prima etapă și după a doua Mevlja… Când am văzut că la prima ofertă pleacă jucătorul… Mai fă treabă.

Nu mi-a plăcut, mi-a dat o stare din aia de dezgust. Ultima perioadă petrecută la Dinamo a fost cea mai proastă. M-a făcut să mă las. Efectiv, n-am mai vrut!”, a spus Ioan Andone, în cadrul unui podcastului ”Tare de Tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Unde a câștigat Ioan Andone cei mai mulți bani ca antrenor

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

Ultima experiență a lui Ioan Andone ca antrenor a fost la Dinamo, în perioada mai 2016 – februarie 2017. De atunci, „Fălcosul” a ocupat funcții în conducere în cadrul unor cluburi precum FC Voluntari și Corvinul Hundoara.

Întrebat unde a câștigat cei mai mulți bani în cariera de tehnician, „Ando” a dezvăluit că Al-Ahli Dubai i-a oferit un contract de nerefuzat, chiar dacă mandatul său a durat din iunie până în noiembrie 2009.

„În Dubai am avut cel mai mare salariu. Mulți bani, nu pot să spun. (n.r. cu șase zerouri) Da, da. Serios, salarii, bonusuri de instalare… Am avut bonus de instalare cât câștigă un antrenor la CFR sau la… După aceea, al doilea contract l-am avut la Astana. Vorbesc de salarii, nu de bonusuri de instalare”, a mai spus Andone.

  • În străinătate, Ioan Andone le-a pregătit pe Omonia Nicosia, Al-Ettifaq, Al-Ahli Dubai, CSKA Sofia, Astana, Apollon Limassol și Aktobe 

Etichete: liga 1 , dinamo , ioan andone , andone antrenor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Scos din lot la derby? Staff-ul FCSB e nemulțumit de Omrani și i-a cerut voie lui Gigi Becali să nu-l ia la me – Gazeta Sporturilor
Next post ”Ce v-am spus la început?”. Gigi Becali a făcut o predicție despre Dan Șucu și i-a ”ieșit” – DigiSport