Începe curățenia de iarnă la Rapid! Adrian Mutu a anunțat numele primilor 3 fotbaliști care… – Prosport

Adrian Mutu a anunțat că Jakub Vojtus, Younes Bnou Marzouk și Damien Dussaut vor pleca de la Rapid în această iarnă, la finalul meciului cu Petrolul Ploiești.

Tehnicianul giuleștenilor a precizat că are deja o listă de jucători pregătită pentru această iarnă, însă nu va discuta despre posibilele transferuri la echipă înaintea disputării ultimului joc din anul calendaristic cu UTA Arad.

În schimb, Mutu s-a decis deja în privința fotbaliștilor pe care nu va mai conta începând cu anul viitor, iar Vojtus, Marzouk și Dussaut au fost deja înștiințați că vor fi nevoiți să-și caute alte angajamente.

Adrian Mutu a anunțat că Jakub Vojtus, Younes Bnou Marzouk și Damien Dussaut vor pleca de la Rapid în această iarnă

„Briliantul” a considerat că ar fi drept față de fotbaliștii săi să îi anunțe din timp că vor fi disponibilizați, pentru a nu îi pune într-o situație ingrată. Motivul din spatele deciziei este simplu: Mutu nu a fost mulțumit de evoluțiile lui Vojtus, în timp ce Marzouk nu a jucat deloc în acest sezon, iar Dussaut a prins numai 3 meciuri.

„(n.r. – te gândești la transferuri?) Nu, mai avem un meci, foarte greu, la Arad. O echipă care are nevoie de puncte, la fel ca și noi. În ziua următoare vom discuta și despre acest aspect. Eu știu ce vreau să fac, am anunțat și 3 jucători înaintea acestui meci că nu intră în planurile mele pentru anul următor, Vojtus, Marzouk și Dussaut. Deciziile pe care le-am luat au fost forțate și de împrejurări.

Marzouk și Dussaut, foarte puțin prezenți în sezonul ăsta. Vojtus nu m-a impresionat. Așa că am vrut să îi anunț din timp pentru a avea și ei timp să vadă ce vor face. A contat, pentru că el era oricum cu semnul întrebării. La Rapid avem nevoie de jucători care știu să joace la o echipă mare, aici nu e ușor să faci anumite lucruri. Sunt niște alegeri care nu-mi plac dar trebuie să le iau”, a declarat Adrian Mutu, după meciul cu Petrolul Ploiești.

Rapid a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 3-1 în etapa a 20-a din Superliga, iar partida a fost Live Video Online pe www.prosport.ro.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Adrian Mutu a anunțat trei plecări de la Rapid, după victoria cu Petrolul + Mesaj pentru Alex Ioniță – DigiSport
Next post NVIDIA GeForce RTX 4070 are specificaţiile scăpate online – connect