În România era comparat cu Enrique Iglesias, în Spania luptă pentru promovarea în La Liga – DigiSport

  • Premier League: TottenhamAston Villa, duminică, 16:00, DGS 1

  • Premier League: NottinghamChelsea, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Echipa se află pe locul 7, la egalitate cu ocupanta locului 6 – Granada – poziție care asigură prezența în play-off-ul de promovare în La Liga.

În același timp, Albacete se află la doar cinci puncte de locul secund, cel care asigură promovarea direct în La Liga.

Ruben Albes era comparat cu Enrique Iglesias

Ruben Albes nu a avut timp să-și facă un nume în fotbalul românesc, însă a rămas în ”folclor” datorită ținutelor sale elegante din timpul partidelor și asemănarea cu celebrul cântăreț spaniol Enrique Iglesias.

„M-am gândit că, fiind aproape de mare, a venit pe la un club de acolo. Parcă l-am văzut pe Enrique Iglesias în videoclipul <Bailando>, desfăcut la cămașă așa. O imagine incredibilă, nu am mai văzut așa ceva.

M-am uitat la Premier League, la nemți, italieni, dar n-am văzut niciodată un antrenor desfăcut la cămașă până la buric. Eu cred că nu înțelege ce se întâmplă cu fotbalul românesc, cred că a venit în vizită pe aici. Măcar Miriuță era de-al nostru, era neaoș”, a declarat Răchită, în urmă cu ceva timp.

Tehnicianul a prins 26 de partide pe banca celor de Hermannstadt, în perioada iunie 2020 – ianuarie 2021, cu opt victorii, opt egaluri și 10 înfrângeri.

Ruben Albes și-a prelungit contractul cu Albacete

După trei luni fără angajament, Ruben Albes a revenit în Spania, la Lugo, iar în iulie 2022 a semnat cu Albacete.

După o primă parte de campionat excelentă cu Albacete, conducerea echipei a decis să-i ofere prelungirea contractului lui Albes, iar antrenorul nu a ezitat să accepte. 

  • Ruben Albes și-a prelungit contractul cu Albacete până în vara lui 2025.

Etichete: albacete , la liga 2 , enrique iglesias , ruben albes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Revelion 2023, cu totul diferit. Dan Negru, despre cel mai „neobișnuit” loc de „petrecut” Anul Nou: Până la urmă cam de acolo vine și numărul anilor care ne-au mai rămas – DCNews
Next post Ursula von der Leyen: Croația poate fi mândră de intrarea ei în zona euro şi în spaţiul Schengen pentru că acest lucru va atrage investiţii şi va contribui la crearea de locuri de muncă și dezvoltare – G4Media.ro