Imediat după Rapid – Petrolul 3-1, Mutu a anunțat că dă 3 jucători afară: „Aveți numele! Clubul a fost de acor – Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video) – Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 22:25 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 22:25

Rapid a câștigat derby-ul cu Petrolul, scor 3-1. Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul clubului giuleștean, a anunțat despărțirea de trei jucători și spune că are lista de transferuri făcută. 

La finalul meciului cu Petrolul, Adrian Mutu a dezvăluit că Jakub Vojtus (atacant, 29 de ani), Younes Marzouk (atacant, 26 de ani) și Damien Dussaut (fundaș dreapta, 28 de ani) nu vor mai face parte din lotul Rapidului. 

RAPID – PETROLUL 3-1 Nae Constantin a pierdut derby-ul cu Rapid, dar are probleme mai mari la Petrolul: „E ultima soluție! Se va face și pasul ăsta!”

VIDEO. Adrian Mutu și-a făcut lista de transferuri: „Vojtus, Marzouk și Dussaut nu intră în planurile mele”

„Mai avem un meci la Arad, unul foarte greu, cu o echipă care are nevoie de puncte. Iar luni ne vom întâlni și vom vorbi despre lista de transferuri. Știu ce îmi doresc, am și luat niște decizii. 

Am anunțat deja 3 jucători că nu intră în planurile mele, pe Vojtus, Marzouk și Dussaut. Aveți deja trei nume! Deciziile sunt luate și forțați de împrejurări. 

Ultimii doi au fost foarte puțini prezenți. Vojtus nu m-a mulțumit. Am preferat să îi anunț de acum,să aibă și ei timp să își facă planurile pentru anul următor. Așa e corect. Clubul a fost de acord cu mine.

A contat și roșul primit de Vojtus în Cupă. Oricum el era cu semnul întrebării. La Rapid avem nevoie de jucători care știu să joace într-o echipă mare, cu presiune. Nu e ușor să faci anumite lucruri. Asta nu înseamnă că sunt supărat pe ei”, a explicat Mutu. 

Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul FCSB – CFR și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Adrian Mutu, despre Rapid – Petrolul 3-1

„Puteam să ne facem meciul mai ușor dacă marcam prin Ioniță. Apoi am avut noroc cu bravura lui Moldovan. Frumos fotbalul! Trăiești emoții pe care nu le găsești în viața de zi cu zi. 

Nu am nimic cu Ioniță, penalty-urile se ratează. Am trecut și eu prin asta. Nu am avut timp să mă gândesc prea mult din asta, a venit imediat penalty-ul lor.

Cred că astăzi am jucat mai bine decât în ultimele două meciuri, am încercat mai mult, jucătorii au riscat mai mult. Asta le-am cerut! Îmi felicit băieții, nu s-au dat bătuți și au crezut până la sfârșit! 

I-am zis lui Ioniță că e minutul 70, e cazul să se trezează. Ioniță, ca și Gicu Grozav, are momente în care arată că are o tehnică bună. Trebuie să le aibă cât mai des. Asta ne-ar ajuta cât mai mult”, a fost analiza făcută de Adrian Mutu la Orange Sport. 

VIDEO. Imagini de pe Arena Națională la derby-ul Rapid – Petrolul

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

S-a întors gafeurul la FCSB, avantaj CFR! Joi va fi titular omul care i-a făcut campioni pe clujeni în 2021

FOTO Nu a mai rezistat! Ce a făcut Dan Șucu la primul penalty primit de Rapid

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Rapid – Petrolul 3-1. Spectacol total! Giuleștenii câștigă ”Primvs Derby” – DigiSport
Next post Adrian Mutu a anunțat trei plecări de la Rapid, după victoria cu Petrolul + Mesaj pentru Alex Ioniță – DigiSport