Imagini incredibile cu Novak Djokovic la Adelaide – Ipostaza în care a fost pus de fani – Hotnews

Novak Djokovic și-a adjudecat primul titlul din 2023, la Adelaide, după ce l-a învins pe americanul Sebastian Korda, scor 6-7, 7-6 și 6-4.

Novak DjokovicFoto: Antonio Calanni / AP / Profimedia

Fostul lider ATP le-a lipsit australienilor, asta după ce anul trecut nu a avut drept de joc la Australian Open, ca urmare a nevaccinării împotriva virusului COVID-19.

Novak Djokovic, dezbrăcat de fanii australieni la Adelaide

Novak Djokovic a avut o scutire de vaccinare la ediția din 2022, dar pe aeroport a fost oprit și mutat într-un hotel unde a petrecut mai multe zile. Chiar dacă a avut câștig de cauză la tribunal, sârbul a fost expulzat.

Djokovic le-a lipsit fanilor din Australia, care l-au dezbrăcat realmente de echipament după succesul obținut de acesta la Adelaide.

La finalul disputei cu Sebastian Korda, Nole a oferit o serie de autografe fanilor prezenți pe arena unde s-a jucat ultimul act al competiției.

Mai mult decât atât, în semn de recunoștință pentru căldura cu care a fost primit, Djokovic a renunțat la mai multe articole vestimentare, pe care le-a oferit fanilor.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Van der Vaart, ”ultras” rapidist! Fostul jucător de la Real Madrid și-a susținut logodnica la București – DigiSport
Next post Condiția lui Nicolae Dică pentru a deveni antrenorul lui CS Mioveni! Ce a cerut conducerii clubului – DigiSport