Ilie Dumitrescu a reacționat după ce a auzit planul lui Gigi Becali – DigiSport

  • Bundesliga: MainzDortmund, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Cupa Spaniei: BarcelonaSociedad, miercuri, 22:00, DGS 1

Locurile lor vor fi luate de Andrei Cordea (23 de ani) și Billel Omrani (29 de ani), autorul singurului gol de la Sibiu.

Reacția lui Ilie Dumitrescu după anunțul lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a reacționat după ce a aflat planul lui Gigi Becali și a transmis că această competiție pe post nu poate duce decât la progres.

Stai, că nu sunt updated (n.r. la curent). Sunt decizii de moment. Știi cum e… A intrat, a analizat jocul și a ajuns la concluzia asta. Există și competiție pe post acolo, sunt jucători de valori apropiate. Omrani e un jucător super valoros.

E o presiune, e competiție pe post, progres în cadrul echipei, cei care ies se vor pregăti mai bine, vor intra, vor da gol”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Cum poate arăta FCSB la meciul cu Farul

Schimbările din formula de start se vor produce la meciul cu Farul, programat duminică, de la 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Alături de David Miculescu și Andrea Compagno, nici Risto Radunovic nu va juca împotriva Farului, pentru că este suspendat.

Echipa probabilă a FCSB-ului pentru meciul cu Farul:

  • Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Pantea – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , david miculescu , andrea compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post La un an și două zile de la accidentare, Ianis Hagi a revenit pe teren: „A dat un gol și o pasă! Era bucuros!” – Gazeta Sporturilor
Next post Azarenka îl apără pe Djokovic, acuzat că simulează accidentarea la Australian Open! Episodul crunt de care și-a amintit – Eurosport RO