Google lansează noi funcții pe final de an pentru smartphone-urile sale și Pixel Watch; Apeluri mai clare, traducere în timp real, VPN – Mobilissimo.ro

Google a anunțat noi funcții pentru smartphone-urile sale Pixel. Compania are și un smartwatch în portofoliu, însă, astfel că au fost anunțate și opțiuni pentru Pixel Watch. Ar fi cel mai mare update „Pixel Drop” de până acum, sosind un VPN integrat în planul Google One, funcție pentru apeluri mai clare, dar și o funcție de traducere în timp real. Detalii avem în rândurile ce urmează.

Google a postat un video oficial prin care prezintă cele mai noi funcții sosite pe dispozitivele Pixel. VPN-ul ar fi integrat în Google One indiferent de planul ales, pentru utilizatorii de Pixel 7 și Pixel 7 Pro, iar el asigură „o conexiune sigură la internet pentru utilizatori”, conform companiei. Sosesc și noi opțiuni de securitate și confidențialitate, în setări urmând a fi afișate notificări ce implică diverse riscuri și modalități de rezolvare pentru acestea.

Tot în setări utilizatorii de Pixel 7 și 7 Pro vor găsi opțiunea „Clean Calling”. Este o funcție care utilizează inteligență artificială pentru a reduce zgomotul de fond, pentru ca interlocutorul să se audă mai bine. Sunt opțiuni noi și în aplicația de înregistrare voce Pixel Recorder. Tot prin intermediul AI poate recunoaște vorbitorii, iar sunetul va fi transformat în text în funcție de aceștia. Totuși, această funcție e disponibilă doar pentru înregistrările în limba engleză.

Pixel Watch primește profile de somn Fitbit. Ai nevoie de un abonament Fitbit Premium pentru a activa opțiunile, deși e gratuit timp de 6 luni dacă deți noul smartwatch Google. Primești mai multe detalii legate de calitatea somnului (durată, consistență) și ți se atribuie chiar un animal în funcție de modul în care dormi. Gboard a primit și opțiunea „Grammar Check” în limba franceză, iar Live Translate poate traduce texte în timp real în mai multe limbi.

Surprinzător e că noile opțiuni sosesc la doar câteva zile distanță după ce Google a anunțat și alte feature-uri (widget YouTube, noi emoji-uri, cast to watch), despre care am scris aici!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Federația a luat decizia după meciul cu nu mai puțin de 35 de greșeli de arbitraj – DigiSport
Next post Primul patron din Superliga care cedează clubul! Anunț oficial despre oferta pe care o vrea:… – Prosport