Gigi Becali a primit raportul medical pe masă și a rămas îngrozit! Decizie cutremurătoare luată… – Prosport

FCSB s-a despărțit de mai mulți fotbaliști în această pauză de iarnă, însă în perioada următoare va mai rezilia contractele câtorva jucători, urmând ca Mihai Pintilii să meargă în cantonamentul din Antalya și cu juniori veniți de la academia roș-albaștrilor.

Gigi Becali, îngrozit de raportul medical al lui Ionuț Panțîru! Decizia cutremurătoare luată de patronul de la FCSB

ProSport a aflat că Ionuț Panțîru (26 de ani) nu va mai continua la FCSB, asta după ce Gigi Becali a primit raportul medical al fundașului stânga. Apărătorul n-a mai jucat un meci de fotbal de aproape doi ani, timp în care a suferit trei intervenții chirurgicale. Din informațiile ProSport, Ionuț Panțîru nu va mai putea juca fotbal la nivel înalt, acesta fiind principalul motiv pentru care FCSB vrea să renunțe la el, deși contractul este scadent în vara anului 2024.

Tot chinul a început la data de 25 aprilie 2021, când Ionuț Panțîru a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, fiind accidentat chiar de coechipierul său Adrian Șut (23 de ani).

Gigi Becali și-a anunțat angajații de la FCSB să pregătească actele pentru rezilierea contractului lui Ionuț Panțîru, jucător adus în 2019 de la Poli Iași în schimbul a 200.000 de euro. În plus, Becali va scuti astfel și salariul lunar de 10.000 de euro cât îi achita lui Panțîru.

Ionuț Panțîru, după cea de-a doua operație

57 de meciuri a jucat Ionuț Panțîru pentru FCSB

Prima operație ar fi fost greșită!

Panțîru a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului în meciul câștigat cu Sepsi, 2-1, în aprilie 2021. Fotbalistul a ales în luna mai a aceluiași an să se opereze în Italia, la aceeași clinică unde a suferit o intervenție și Paul Papp. Însă operația lui Panțîru a fost ceva mai complicată, iar șase luni mai târziu a recurs din nou la același procedeu.

Din informațiile ProSport, medicii care s-au ocupat de Panțîru ar fi greșit operația fotbalistului, iar intervenția chirurgicală a trebuit repetată. Mai mult, conform unor surse medicale, după această nouă operație Panțîru nu va mai putea juca fotbal la un nivel ridicat și ar urma să renunțe la sportul de performanță.

150.000 de euro a ajuns cota de piață a lui Panțîru, potrivit transfermarkt.de, după ce în decembrie 2020 era cotat la 850.000 de euro

Jucători plecați de la FCSB în această iarnă: Andrei Dumiter, Florin Achim, Alexandru Musi, Ianis Stoica, Ovidiu Perianu, Robert Boboc, Marco Dulca.

În perioada următoare ar putea părăsi echipa și alți jucători: Bogdan Rusu sau Rachid Bouhenna.

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Arbitrul care l-a eliminat pe Robert Lewandowski nu a mai condus niciun meci în La Liga de atunci încolo – DigiSport
Next post Most – CSM București, în Champions League, ACUM, la Digi Sport 1. O victorie ne apropie direct de „sferturi” – DigiSport