Gicu Grozav se gândește la cupele europene, după ce Petrolul a învins-o pe U Craiova 1948: ”Pentru asta ne luptăm” – DigiSport

  • Bundesliga: BayernDortmund, sâmbătă, 19:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidFarul, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Singurul gol al partidei jucate pe în Bănie a fost marcat de către Valentin Țicu, după o pasă venită de la ivorianul Romero Seniko Doua. 

Gicu Grozav a anunțat obiectivul Petrolului: ”Pentru asta ne luptăm, dar rămânem cu picioarele pe pământ”

După această meci, ”Lupii galbeni” au ajuns la trei victorii consecutive și ocupă primul loc al play-out-ului, poziție care asigură barajul pentru Conference League. 

La finalul celor 90 de minute, Gicu Grozav s-a arătat încrezător de faptul că Petrolul poate ajunge din nou în competițiile europene. 

„A fost o săptămână grea. Acest virus ne-a afectat pe mulți dintre noi, dar ne-am concentrat bine, am muncit cât am putut și am venit în această seară după un drum lung și am luat cele trei puncte. Mergem acasă bucuroși. Într-adevăr, știam ce ne așteaptă la Craiova. E o echipă bună căreia îi place să țină de posesie. Am continuat să ne apărăm bine și am luat cele trei puncte.

Suntem pe primul loc, dar mai sunt meciuri de disputat. Ne așteaptă meciuri grele, rămânem cu picioarele pe pământ. După terminarea play-out-ului vedem unde ne vom clasa și vedem ce avem de făcut în continuare. Cum am spus, știam că va fi un meci greu, mai ales că joacă acasă Craiova. Ne-am pregătit bine. Drept dovadă, se și vede. Am luat punctele și mergem la Ploiești fericiți.

Când lucrurile sunt bine din punct de vedere financiar și sportiv lucrurile încep să se vadă. Ne bucură, rămânem concentrați. Ne pregătim bine și la următorul meci să fim sută la sută. Și pentru mine ar însemna ceva frumos. Am mai jucat cu Petrolul în cupele europene. Pentru asta ne luptăm, dar cum am spus la început, rămânem cu picioarele pe pământ și la final vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Gicu Grozav la finalul partidei. 

Video cu rezumatul de la U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești

„Au fost pe antibiotic”. Antrenorul Petrolului exultă după 1-0 pe terenul celor de la U Craiova 1948

Imediat după terminarea partidei, antrenorul Florin Pârvu și-a felicitat elevii, mai ales că mulți veneau după o gripă.

„Au fost pe antibiotic, iar meritul e al lor, îi felicit că au crezut în victorie până la final. Țicu este în creștere foarte mare de la meci la meci, mă bucur că a si marcat, dar e important că azi am făcut un meci bun și am luat cele 3 puncte.

Știam ce ne așteaptă, am făcut o analiză foarte bună, ei au jucători buni, care, dacă le dai spații, joacă. Dar noi am interpretat foarte bine faza defensivă, jucătorii au respectat ce le-am cerut. Aș vrea să remarc tot grupul de jucători, pentru că acum s-a creat un grup foarte bun, avem atitudine bună, sunt uniți în vestiar”, a spus Florin Pârvu la final.

Etichete: petrolul , gicu grozav , rezumat u craiova petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Efectele incompetenței din România văzute împreună cu Diaspora: cum atrage Vestul forța de muncă… – Libertatea
Next post Simona Halep și ultimele informații despre procesul de dopaj: „Probe refuzate” – Hotnews