Gică Hagi, după 0-4 cu Hermannstadt: ”Lăsați tinerii în pace, problema e la ceilalți” + Urmează o evaluare ”ca la doctor” – DigiSport

  • Liga 1: BotoșaniCFR, duminică, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaFCSB, duminică, 20:30, DGS 1

La finalul jocului, Gică Hagi a recunoscut că nu a funcționat nimic în jocul echipei sale și că este dezamăgit mai ales de fotbaliștii cu experiență.

VIDEO cu rezumatul meciului Hermannstadt – Farul 4-0:

Gică Hagi, după 0-4 cu Hermannstadt

Nimic nu a funcționat. Din păcate, în viață mai sunt și astfel de momente, lecții de viață, din care trebuie să înveți.

Cred că am fost depășiți total, din toate punctele de vedere. Am încercat să-i motivez, să-i aduc cu picioarele pe pământ, probabil e prea mult ce am făcut. Vom analiza, vom face o evaluare. Când se întâmplă așa ceva, trebuie să analizăm bine că lucrurile nu sunt în regulă.

Cei fără experiență (n.r. dacă au fost copleșiți de atmosferă)? Ăia-s cei mai buni din campionat. Cei cu experiență nu au jucat. Lăsați tinerii în pace, problema e la ceilalți. Avem mult de reflectat și de gândit. Am făcut lucruri extraordinare până acum și vom vedea ce va fi de mâine încolo.

Pe mine mă îngrijorează ce am văzut astăzi la meci, e de reflectat, altceva nu mă îngrijorează, suntem pe primul loc.

Eu nu o iau cu dușul rece, că nu-mi place cu apa rece, cred că ne-am dus cam sus, noi nu suntem ăia care am spus că vrem să fim campioni”, a declarat Gică Hagi.

În același timp, managerul de la Farul a anunțat că după ultimul meci din 2022, cu FC Voluntari, va fi făcută o evaluare ”ca la doctor”, în urma căreia e posibil ca unii jucători să plece.

Voi reflecta și iau decizii în iarnă. Vedem în iarnă. Mai avem un meci, apoi o să facem o evaluare ca la doctor. Trebuie făcută o evaluare corectă”, a spus Gică Hagi.

VIDEO cu declarațiile lui Gică Hagi

Clasamentul din Liga 1, după Hermannstadt – Farul 4-0

Etichete: gica hagi , hermannstadt-farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Anglia – Franţa 0-1. Gol superb al lui Tchouameni, în „finala” din sferturile Cupei Mondiale 2022 – DigiSport
Next post Semifinalele Campionatului Mondial: când se joacă, cine e favorită la pariuri pentru câștigarea trofeului – Gazeta Sporturilor