Garita sau Compagno? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: ”Tehnică superioară față de orice ’9’ din România” – DigiSport

  • La Liga : Elche – Celta Vigo, vineri, 19:30, DGS 2

  • La Liga : Valencia – Cadiz, vineri, 22:00, DGS 2

Garita sau Compagno? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: ”Tehnică superioară față de orice ’9’ din România”

Camerunezul a trezit rapid interesul granzilor din România, dar se pare că, cel puțin momentan, acesta va continua la actuala sa echipă, FC Argeș. Garita ar fi putut ajunge la FCSB, mai ales că Gigi Becali s-a interesat de el.

Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Pitești, a fost primul care a făcut o comparație între cei doi atacanți, ca mai apoi Ilie Dumitrescu să îl completeze. 

”Sunt puțini fotbaliști care au venit de afară, care nu spuneau nimic, dar care au explodat aici în România și au prins un contract mai bun. Asta își doresc toți și trebuie să fim conștienți de lucrul ăsta.

Și atunci nu poți bloca un astfel fotbalist mai ales că-ți poate aduce un venit. Noi l-am luat liber pe Garita. Mai e Compagno, care înainte a jucat în San Marino.

Gusturile Transilvaniei au nevoie de încă un episod ca să-și spună toate poveștile. Prinde-l tot pe Digi World și Digi Online, azi de la 19:00.

A venit în Liga 2, în România, a jucat la U Craiova și n-a fost titular meci de meci. Apoi a explodat și a făcut obiectul unui transfer foarte bun.

Dacă facem comparație între Garita și Compagno, din punct de vedere al evoluțiilor, Garita a venit direct în Liga 1 și a intrat cu gol, a ieșit în evidență.

Compagno a fost un jucător bunicel în sezonul trecut, dar foarte bun în acest start de campionat”, a spus Stanciu, prezent în studio-ul emisiunii Digi Sport Special.

Rcunoscut pentru modul său direct de a spune lucrurilor pe nume, Dumitrescu a vorbit concis pe marginea acestui subiect. A spus de ce-i place mai mult Garita, dar a și subliniat că italianul are un alt stil de joc.

”Dar Garita chiar a făcut diferența, totuși. S-a ridicat la un nivel foarte mare. E alt stil față de Compagno.

Garita mi se pare că are o tehnică superioară. Are o tehnică superioară față de orice ’9’ din România”, a replicat Ilie Dumitrescu.

Cifrele lui Andrea Compagno

  • 13 goluri (5 pentru U Craiova 1948, 8 pentru FCSB) a marcat până acum Andrea Compagno în actualul sezon din Liga 1. Italianul mai are un gol în cont în 2-2 cu Anderlecht
  • 1,4 milioane de euro este cota de piață de acum a lui Compagno, potrivit transfermarkt.de.

Cifrele lui Arnold Garita

  • 7 goluri a marcat până acum Arnold Garita în actualul sezon din Liga 1.
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Garita, conform transfermarkt.de.

Etichete: gigi becali , daniel stanciu , ilie dumitrescu , transferuri fcsb , andrea compagno , arnold garita , garita fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu – Gazeta Sporturilor
Next post MERCATO 2023 | Toate transferurile iernii sunt aici! Bayern și Chelsea și-au luat câte un fundaș central – DigiSport