Gabi Tamaș, ofertă de ultimă oră din Superliga! Clubul aflat în pole-position pentru transferul fostului… – Prosport

Gabi Tamaș nu renunță la ideea de a juca în Superliga! ProSport a aflat că fundașul are cele mai mari șanse să ajungă la CS Mioveni, ultima clasată în campionatul nostru.

Gabi Tamaș este la un pas să ajungă la CS Mioveni

Așa cum a scris ProSport, CS Mioveni nu renunță la ideea de a rămâne în Superliga: „lanterna roșie” este aproape să bată palma cu tehnicianul Nicolae Dică. În paralel, argeșenii sunt conștienți că trebuie să întărească și echipa pentru a-și îndeplini obiectivul, astfel că forțează și transferul lui Gabi Tamaș, după ce fundașul n-a ajuns în cele din urmă la FC U Craiova.

De văzut însă dacă Tamaș va accepte să joace pentru un club care se confruntă cu probleme financiare, iar în clasamentul din Superliga a strâns doar nouă puncte.

Totuși, aflată la zece puncte de locul de baraj, CS Mioveni este avantajată de faptul că urmează play-out-ul, acolo unde punctele se înjumătățesc.

Gabi Tamaș, așteptat și de Dan Alexa la FC Brașov

Dorit de bunul său prieten Dan Alexa la FC Brașov, Tamaș și-ar dori însă să mai joace la nivelul primei ligi, iar CS Mioveni ar vrea să se întărească cu experimentatul fundaș, în tentativa de a evita retrogradarea în Liga 2.

Fundașul s-a despărțit de Petrolul Ploiești cu scandal, după ce tocmai antrenorul Nae Constantin a făcut publică o înregistrare în care Tamaș înjură toată organigrama clubului.

La Petrolul, Tamaș a câștigat 8.000 de euro pe lună, iar la Voluntari salariul său a fost de 9.000 de euro lunar, din informațiile noastre.

Într-un dialog purtat la Digi Sport, Florin Bratu și Bogdan Stelea au dezbătut situația lui Gabi Tamaș.

Florin Bratu: „Are tricoul cam larg, nu-mi dau seama. Tamaș e tot timpul la fel, face față în România fără niciun fel de probleme”.

Bogdan Stelea: „Din ce văd la televizor, eu mă abțin”.

Florin Bratu: „Ți se pare gras?”

Bogdan Stelea: „Mie, da!”

Florin Bratu: „E posibil, îl avantajează faptul că e înalt”.

Bogdan Stelea: „Eu l-am văzut acum, în toamna trecută, și arăta foarte bine. Chiar i-am spus. Dar din ce văd acum…”

Florin Bratu: „Și dacă este cu kilograme în plus, la ce ambiție are, slăbește într-o săptămână-două, e perfect”.

  • 39 de ani are Gabi Tamaș
  • 250.000 de euro este cota fundașului, conform Transfermarkt
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Mihai Rotaru atacă: „Dacă cei de la FCSB ar fi interziși în cluburi, la alcool, jumătate dintre ele ar da – Gazeta Sporturilor
Next post David de Gea a comis ”gafa secolului” și nu a fost iertat: ”A băut câteva pahare înainte de meci” – DigiSport