Federația a luat decizia după meciul cu nu mai puțin de 35 de greșeli de arbitraj – DigiSport

  • Cupa României: FC Botoșani – FCSB, joi, 20:00, DGS 1

  • Cupa României: CS Mioveni – UTA, joi, 20:00, DGS 2

Oficialii clubului oaspete au făcut total nemulțumiți de arbitrajul Marianei Agliceriu și al Mirabelei Turdean. Aceștia au acuzat nu mai puțin de 35 de erori ale cuplului de arbitri, 28 în favoarea celor de la Gloria Buzău și 7 care au favorizat Minaur.

Cuplul de arbitri care au comis 35 de greșeli într-un meci de handbal a fost sancționat de FRH

Conducerea băimărencelor a folosit un clip video în care erau trecute în revistă toate greșelile de arbitraj și a depus un memoriu la Federația Română de Handbal, în vederea luării unor măsuri împotriva celor doi arbitri.

La ceva mai mult de o săptămână de la meciul respectiv, Comisia de Disciplină din cadrul FRH a analizat cazul și a luat decizia: Mariana Agliceriu și Mirabela Turdean au fost suspendate trei etape.

Referitor la solicitarea de ratificare a Hotărârii Comisiei Centrale de Arbitrii nr. 17/05.12.2022, Comisia Centrală d Disciplină constatând că sunt îndeplinite condițiile art. 25, în baza art. 2.2, raport la art. 26.3 lit.a) din Regulamentul Disciplinar al FRH, sezon competițional 2022-2023, admite cererea de ratificare și înscrie hotărârea în Registrul de Evidență Sancțiuni, după cum urmează:

– sancționarea cuplului de arbitrii AGLICERIU MARIANA/TURDEAN MIRABELA, delegați la jocul de Liga Națională – feminină, dintre echipele SCM GLORIA BUZĂU – CS MINAUR BAIA MARE, disputat la data de 28.11.2022, la Buzău, cu suspendare pentru 3 etape, începând cu data de 07.12.2022, conform art. 21 alin.2 lit.a) din Regulamentul de organizare și funcționare a CCA”, se arată în comunicatul postat pe site-ul FRH.

Angrenată și în EHF European League, Gloria Buzău are un parcurs fără greșeală în campionat, unde a adunat opt victorii din tot atâtea meciuri.

Clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin

Clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin / Foto: flashscore.ro

Etichete: greseli arbitraj , arbitru handbal , gloria buzau minaur baia mare , mariana agliceriu , mirabela turdean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ministrul Turismului îi îndeamnă pe români să nu se mai ducă la schi în Austria – Digi24
Next post Google lansează noi funcții pe final de an pentru smartphone-urile sale și Pixel Watch; Apeluri mai clare, traducere în timp real, VPN – Mobilissimo.ro