Facebook Messenger Update Aduce Noutati pentru Telefoanele Oamenilor – iDevice.ro

Facebook Messenger are parte de un nou update pentru telefoane care aduce o serie de noutati pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre imbunatatiri.

Facebook Messenger a implementat schimbari menite sa ofere o experienta de utilizare mai buna, si sa rezolve problemele de functionare, dar cam atat.

Actualizăm aplicația noastră în mod regulat pentru a vă permite să vă conectați cu ușurință la persoanele care contează. Actualizați la cea mai recentă versiune pentru a obține toate noile funcții și îmbunătățiri. Această versiune include: remedieri pentru blocări în cadrul experiențelor de mesagerie. Îmbunătățiri de performanță pentru a elimina latența în unele dintre experiențele noastre de bază.

Facebook Messengereste distribuita in mod gratuit prin App Store si Google Play Store.

Articolul precedentCererea URGENTA a Politiei Romane pentru Milioane dintre Romani

Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori.
Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie.
Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi „secrete” ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.


Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Johnson, la BBC: am primit ameninţări din partea lui Putin, înainte de invadarea Ucrainei – Mediafax
Next post Victor Pițurcă, reținut de DNA alături de șeful Romarm – surse – HotNews.ro