Erik Lincar, antrenor la FCSB? I-a transmis clar lui Gigi Becali în ce condiții ar… – Prosport

Erik Lincar (44 de ani) e liber de contract după ce pe 24 august 2022 și-a dat demisia de la cârma Universității Cluj, în urma mai multor rezultate negative.

Invitat la ProSport SPECIAL, Erik Lincar a spus tot adevărul legat de negocierile pe care le-ar fi avut în trecut cu FCSB și a explicat în ce condiții ar accepta să colaboreze cu Gigi Becali.

În ce condiții ar accepta Erik Lincar să colaboreze cu Gigi Becali la FCSB: „Aș vrea măcar libertatea asta”

„Eu în discuții cu FCSB? Nimeni, niciodată. Cu doi antrenori la aceeași echipă este complicat. Consider că măcar libertatea de a alege primul 11 ar trebui să-mi aparțină. Sau schimbările. Mi se pare aiurea să vrei să schimbi un jucător și să n-ai voie. E complicat. Până la urmă îți asumi niște lucruri. Și tot eu plătesc.

Pot să spun că până acum nu mi s-a întâmplat. Nu e discuția că nu pot colabora, dar chiar să răspunzi așa la orice semnal dintr-o parte… După ce am plecat de la Cluj am avut câteva oferte de la Liga 2 pe care le-am refuzat pentru că mi-am dorit o perioadă de liniște”, a declarat Erik Lincar la ProSport SPECIAL.

38 de meciuri a antrenat-o Lincar pe U Cluj, club cu care a și promovat în Liga 1

Erik Lincar le-a antrenat de-a lungul carierei pe Inter Olt Slatina, Viitorul Toporu, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Școlar Reșița, Delta Tulcea, Universitatea Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Turris Oltul, Concordia Chiajna și Universitatea Cluj.

Ce spune Erik Lincar despre transferul lui Ianis Stoica la U Cluj

Erik Lincar a vorbit și despre împrumutul lui Ianis Stoica (20 de ani) de la FCSB la Universitatea Cluj.

„Ianis Stoica e un jucător interesant care a avut evoluții foarte bune la FCSB. Ținând cont că e și un jucător sub vârstă, e un avantaj. Din câte știu eu, antrenorul de la U Cluj a fost un pic nemulțumit de această problemă cu juniorii. Are și experiență Ianis, vine de la o echipă mare din România. Poate ajuta U Cluj să-și îndeplinească obiectivul.

Au fost situații pe care nu le-am acceptat de-a lungul carierei. Trebuie să fii și sincer cu jucătorul, nu poți să-l minți să-i zici că joacă meci de meci. Avantajul lui Ianis e că e sub vârstă și va trebui jucat”, a adăugat Erik Lincar.

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ucrainenii au atacat cu drone baza militară rusească Engels. Kievul cere excluderea Rusiei din ONU – Digi24
Next post Planul lui Gică Hagi: ”Vă spun ce făceam dacă eram bogat”. Anul în care anunță că Farul va fi campioană – DigiSport