Emil Săndoi a reacționat, după ce Cătălin Cîrjan a acuzat FRF: ”La această vârstă există fluctuații” – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

  • Liga 2: Oțelul – Steaua, joi, 20:00, DGS 1

Totul a plecat de la faptul că fotbalistul legitimat la Arsenal s-a arătat dezamăgit că nu a fost convocat la reprezentativa U21 și a decis să refuze convocarea de la U20.

Emil Săndoi, mesaj pentru Cătălin Cîrjan: ”Mă pun în sufletului lui și nu vreau să fie afectat”

După ce Cătălin Cîrjan a spus tot ce avea pe suflet, Emil Săndoi a reacționat.

Selecționerul reprezentativei U21 spune că și-ar fi dorit ca fotbalistul să meargă la selecționata condusă de Daniel Pancu pentru a prinde mai multe minute.

”Mie îmi pare rău și nu îmi plac discuțiile astea. Și pentru băiat îmi pare rău pentru că nu vreau să i se afecteze situația de la echipa club. Mă pun în sufletului lui și nu vreau să fie afectat.

Eu am zis că jucătorul este în vederile noastre, noi ne bazăm pe mai mulți jucători. Eu când spun că îl urmăresc nu înseamnă că trebuie să îl și convoc. Ne bazăm pe toți jucătorii pe care îi urmărim, dar la această vârstă există fluctuații.

Nu aș vrea să îl afecteze acest lucru la echipa de club. Nu numai lui, dar și le-am explicat și jucătorilor care joacă în Serie C sau Liga a treia din Anglia, pentru acțiunea în care am jucat cu CSA Steaua și FC Argeș. Eu mi-aș fi dorit să vină la meciurile pe care le-am avut cu CSA și FC Argeș.

Eu i-am dat telefon băiatului și discutasem și cu Daniel Pancu. Am discutat cu Pancu referitor la Pantea și am zis să îl las la U20 pentru a juca un meci întreg. Pantea a jucat la U20, după aceea a jucat 45 de minute cu Portugalia, iar cu Germania a fost titular și a jucat foarte bine, uitați un exemplu. 

La un moment dat ai de ales între mai mulți jucători, Cîrjan, Baiaram, Pitu, Ișfan, i-am ales pe ultimii trei acum, dar nu am de unde să știu ce o să se întâmple până la acțiunea următoare”, a spus Emil Săndoi, la emisiunea Fotbal Club. 

Cătălin Cîrjan a vorbit despre subiectul convocării la echipele naționale U20 și U21

„Pentru ca lumea sa ințeleagă exact cum au stat lucrurile, trebuie să spun de la început că eu am primit o convocare la echipa națională U21.

Cei de la Arsenal m-au intrebat dacă doresc să particip și am acceptat imediat. Mai mult decât atât, am și cumpărat bilete de avion pentru mine și pentru părinții mei, deși era obligația Federației să se ocupe de transportul meu.

Cu două zile înainte de anunțarea lotului, am fost sunat de domnul Săndoi, care mi-a recomandat să merg, până la urmă, la U20.

Vă dați seama că în primă fază nu mi-a convenit și i-am argumentat domnului Săndoi de ce nu e în regulă să procedeze așa. Dar i-am spus că îi respect decizia de a nu mă convoca.

Mi-a transmis că se va consulta cu colaboratorii dumnealui și că vor lua o decizie. ‘Păstrăm legătura’ au fost ultimele lui cuvinte. N-am mai păstrat nicio legătură, am aflat apoi că nu am fost inclus în niciun lot.

Domnul Săndoi mi-a spus că ar fi fost bine sa nu fi refuzat acțiunea din noiembrie, când s-au jucat meciurile cu FC Argeș și cu CSA Steaua”, a spus Cîrjan, conform Playsport. 

Etichete: arsenal , echipa nationala , sandoi , mihai stoichita , cirjan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Sorana Cîrstea e în semifinale la Miami Open după ce a învins-o pe Arina Sabalenka, numărul 2 mondial – Digi24
Next post Ce ar urma să se întâmple cu Mihai Pintilii, după ce Elias Charalambous va fi numit ”principal” la FCSB – DigiSport