Ea este tânăra care i-a oferit premiul plin cu TNT propagandistului ucis în explozia dintr-o cafenea… – Antena 3 CNN

Darya Trepova, o tânără în vârstă de 26 de ani din Sankt Petersburg, este principala suspectă în atentatul în care a fost omorât Vladlen Tatarsky, un celebru propagandist militar rus.

Darya Trepova a fost filmată de camerele de supraveghere, astăzi, în timp ce intra în cafeneaua din Sankt Petersburg în care s-a desfăşurat evenimentul la care a participat şi Vladlen Tatarsky.

Tânăra avea în braţe o cutie în care se afla premiul plin cu TNT pe care propagandistul militar rus l-a primit în timpul evenimentului şi care a explodat la scurt timp, omorându-l pe loc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit presei din Rusia, Darya Trepova este cunoscută printre forţele de ordine, ea participând în dese rânduri la protestele organizate în Sankt Petersburg.

Anchetatorii o consideră, în acest moment, principala suspectă în atentatul cu bombă de la cafenea. Totuşi, informaţiile nu au fost confirmate de autorităţi până în acest moment, notează Pravda.

Citeşte şi: Vladlen Tatarsky a fost executat cu un premiu plin cu TNT pe care l-a primit în cafeneaua din Sankt Petersburg

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânăra ţine în braţe o cutie, iar ulterior, alte imagini o arată alături de Vladlen Tatarsky, imediat după ce acesta a primit premiul sub forma unei statuete care avea în interior TNT.

Tatarsky a murit în urma exploziei, iar alte 19 persoane au ajuns de urgenţă la spital. Printre acestea s-ar afla şi Darya Trepova.

Potrivit medicilor, starea ei de sănătate nu este una foarte gravă.

Source: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Partidă spectaculoasă în Bănie! Oltenii au dominat total pe final – DigiSport
Next post INTERVIU EXCLUSIV la Los Angeles cu un important profesor rus: „Sper că vor fi anchetați… – Libertatea