E oficial! Seria de telefoane de top Samsung Galaxy S23 sosește pe 1 februarie – Mobilissimo.ro

În urmă cu ceva timp apărea un zvon pe web cu privire la data de lansare a seriei de top Galaxy S23. Ei bine, data de 1 februarie 2023 pare să fie bătută în cuie, chiar pe pagina oficială Samsung Columbia fiind postat recent un teaser care confirmă evenimentul Unpacked de la acea dată. Mai multe detalii avem mai jos.

Teaser-ul nu dezvăluie specificații, însă observăm în imagine setup-ul foto care s-ar afla în spatele modelelor Galaxy S23 și Galaxy S23+, cele 3 camere fiind amplasate vertical. Observăm și flori de culoare violet + o frunză verde în partea stângă, care ar fi indicii subtile cu privire la culorile în care vor sosi smartphone-urile. Ca un reminder, am avut parte de randări cu iz oficial pentru seria Galaxy S23 recent și am aflat că S23 Ultra va fi disponibil pe negru, verde, roz și crem. 

Știm că Galaxy S23 și S23+ vor primi configurații ce implică 8 GB RAM și 256 GB de stocare în configurație standard, iar Samsung aduce și memorie RAM LPDDR5X și stocare de nouă generație, UFS 4.0. Din câte știm, smartphone-urile nu vor avea slot pentru cardurile microSD, iar stocarea extra este bine-venită, mai ales în cazul configurațiilor de bază. 

Sub capota noilor smartphone-uri s-ar afla CPU-uri Snapdragon 8 Gen 2, inclusiv în Europa. Totuși, ar fi vorba despre o variantă personalizată a procesorului, care va rula la frecvențe mai ridicate. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că Galaxy S23 Ultra va sosi cu un ecran Dynamic AMOLED de 6.8 inch, unul QHD+, cu refresh rate de 120 Hz. 

Luminozitatea sa ar atinge 2200 de nits, iar în spate s-ar afla o cameră cu senzor de 200 MP. Cea selfie ar avea 12 sau 32 MP. Revenind la cea din spate, acolo vom găsi două unităţi telephoto de 10 MP, cu zoom optic 3X şi 10X, plus o cameră ultrawide. Telefonul va aduce o baterie de 5000 mAh cu încărcare la 25W sau 45W. 

Galaxy S23 ar primi un display similar de 6.1 inch în diagonală, doar că nu va fi LTPO, iar S23+ ar aduce panou de 6.6 inch, rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Totodată, mai știm că varianta de bază, Galaxy S23, va primi o baterie de 3900 mAh și va suporta alimentare la 25W. În schimb, Galaxy S23+ primește o baterie de 4700 mAh. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post VIDEO Vladimir Putin, singur la slujba de Crăciun – Mediafax
Next post Federația Franceză de Fotbal a anunțat cine va fi selecționer… – SPORT.RO