E gata! Liverpool l-a transferat pe atacantul care a făcut furori la Mondial… – SPORT.RO

Vali Andronescu

Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 00:06

Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 00:09

Este vorba de Cody Gakpo, extrema stângă de la PSV Eindhoven și, totodată, omul din atac al Țărilor de Jos, care a fost la un pas să ajungă la Manchester United. 60 milioane este cota pe piață a neerlandezului, conform site-urilor de specialitate.

„Here we go” nu dă greș niciodată! Liverpool, supertransfer în perioada de mercato din iarnă. „Cormoranii” au pus mâna pe un jucător care a făcut furori la Mondial

Jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, expert în transferuri, a anunțat pe rețelele social media că Liverpool l-a transferat pe starul neerlandez și că Gakpo va face vizita medicale în zilele care urmează.

Într-o altă postare, jurnalistul italian a și informat publicul despre detaliile mutării: „cormoranii” au plătit 37 milioane de lire sterline (41.9 milioane de euro) pentru serviciile jucătorului.

Cody Gakpo a bifat cinci apariții în echipamentul „portocalei mecanice” la Cupa Mondială din Qatar, ediția 2022, unde a reușit să se impună pe tabelă de trei ori.

Cifrele lui Cody Gakpo

Cody Gakpo, produs al academiei lui PSV Eindhoven, traversează un sezon excelent și la echipa de club. În primele 24 de meciuri din actuala stagiune, internaționalul olandez a marcat 13 goluri și a oferit 17 pase decisive.

  • 60 de milione de euro este cota de piață a lui Cody Gakpo, conform Transfermarkt
  • 55 de goluri și 50 de pase decisive a strâns Gakpo la PSV în 159 de meciuri

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fotbal spectacol de Boxing Day, la Digi Sport. S-au marcat cel puțin câte 3 goluri în fiecare meci. Programul complet – DigiSport
Next post Serbia anunță că și-a pus armata în stare de alertă din cauza tensiunilor cu Kosovo: „Situaţia de acolo… – Digi24