După doar trei produse lansate, Nothing se pregăteşte deja de prezentarea unui sub-brand – Gadget.ro


Accesorii inteligente

Strategia celor de la Nothing este cât se poate de imprevizibilă, chiar atipică aş putea spune, însă până acum a funcţionat.

După doar trei produse lansate (un smartphone şi două perechi de căşti), compania lui Carl Pei se pregăteşte de prezentarea unui sub-brand. Personal nu înţeleg această decizie, mai ales că nici Nothing nu este încă cine ştie ce brand, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Noul sub-brand se va numi cel mai probabil XO, iar primul produs va fi o pereche de căşti TWS denumită Particles by XO. Numele nu este încă foarte clar, însă foarte curând vom desluşi şi acest mister.

Căştile Particles by XO vor fi dedicate acelor utilizatori pasionaţi în special de zona fashion, vor avea ANC (anulare activă a zgomotului de fundal) şi suport pentru codecul LHDC.

Şi dacă tot am ajuns la finalul acestui articol, o întrebare scurtă pentru voi: are cineva vreun produs Nothing ca daily driver ? Dacă da, sunteţi mulţumiţi de el ?

Sursa: 91mobiles.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Războiul din Ucraina, ziua 304. În Ajunul Crăciunului se împlinesc 10 luni de la începerea celui mai sâ – Mediafax
Next post Moment stânjenitor pentru premierul Marii Britanii. Ce l-a întrebat pe un om al străzii – STIRILEPROTV.RO