Dumitru Dragomir, despre gestul vulgar al lui Emiliano Martinez: „Dacă nu o să fie așa, să nu îmi ziceți Mitic – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat marti, 20 decembrie 2022, 11:44 / Actualizat marti, 20 decembrie 2022 12:00

Dumitru Dragomir, fostul președintele al LPF, a comentat unul dintre momentele controversate ale finalei Campionatului Mondial: gestul cu tentă obscenă făcut de Emiliano Martinez. 

Desemnat cel mai bun portar al Mondialului, Emiliano Martinez a făcut un gest deplasat cu trofeul, pe podium. 

ARGENTINA Starurile Argentinei, la un pas de accident » 5 campioni în frunte cu Messi s-au urcat pe autocar și au fost aproape să fie răniți

Dumitru Dragomir, după gestul făcut de Emiliano Martinez: „Publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă”

„Hai să nu fim ipocriți. Vedeți-vă de treabă! Alții fac în spatele perdelei fel de fel de prostii. Domnișoară, hai să nu dăm la fundul altuia. Să păstrăm fundul fiecăruia fără lovituri. L-au spurcat pe Martinez cu înjurăturile. Să ținte minte fraza asta. Publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă. Publicitatea negativă e cea mai bună, te propulsează.

Nici eu nu sunt de acord, dar să nu exagerăm. Nu e nimic de comentat. A fost atât de criticat… Bietul om… E campion mondial pe meritul lui. Să fii cel mai bun portar al omenirii… A făcut ca Argentina să fie campioană mondială la acea fază din ultimul minut. A scos-o ca la handbal. Vai de mine, ce valoare!

Acolo a greșit. Pentru asta și-a luat ce merita, îl mai înjurăm și noi acum… Dar gestul rămâne în istorie și peste 1000 de ani. Dacă nu-i vor face statuie așa, să nu îmi ziceți Mitică Dragomir! Câte statui am văzut eu…. În Belgia, în Suedia cum e?”, a spus Dumitru Dragomir la ProArena. 

Emiliano Martinez, despre gestul controversat de după Argentina – Franța: „Aroganțele astea nu merg cu mine”

Martinez a explicat luni gestul făcut.

 „Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a declarat „Dibu” Martinez, citat de AS, pentru postul de radio argentinian La Red.

 Emiliano Martinez s-a bucurat la fel și la Copa America 

Nu a fost pentru prima dată când Martinez se bucură la fel. 

În 2021, după ce Argentina a câștigat Copa America (1-0 cu Brazilia), Martinez a fost desemnat cel mai bun portar al competiției. Iar la premiere a făcut același gest, în fața suporterilor brazilieni care au umplut stadionul Maracana. 

Citește și:

„Cât? Cât?” » Messi a dansat cu cecul uriaș adus în vestiar! Suma totală încasată de Argentina după Mondial

În vizită la Minsk, Vladimir Putin a ținut să-și spună impresiile despre finala Mondialului

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Putin a amânat de trei ori invazia în Ucraina. Militarii ruși au avut muniție și mâncare doar pentru trei… – Digi24
Next post Eva Kaili și-a recunoscut implicarea în scandalul de corupție legat de Qatar. „A dat instrucțiuni… – Libertatea