„Domnul Griezmann nu era mulțumit” » Motivul stupefiant pentru care ar fi pornit războiul cu Karim Benzema în – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat duminica, 25 decembrie 2022 21:48 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 22:26

După un sezon de vis la Real Madrid, culminat cu primirea Balonului de Aur, atacantul Karim Benzema (34 de ani) nu a jucat deloc la Campionatul Mondial.

Selecționat în lotul inițial al Franței pentru Campionatul Mondial, Benzema s-a retras înaintea primului meci din grupe, confruntându-se cu probleme musculare. Deși s-a refăcut la timp pentru fazele finale și putea fi folosit, nefiind scos din lot, Benzema nu a fost luat în calcul de selecționerul Didier Deschamps și nu a fost chemat inapoi in Qatar.

MANCHESTER CITY Pep Guardiola le-a dat șah mat! „Nestemata” din Europa care le spune NU lui Real Madrid și Liverpool

De ce nu ar fi dorit Griezmann pe Karim Benze în naționala Franței: „Confisca rețelele de socializare”

Ulterior, tot mai multe zvonuri au apărut, privind motivul neconvocării lui Benzema.  L’Equipe a scris Deschamps ar fi supărat că Benzema nu l-a menționat și pe el în discursul de la Gala Balonului de Aur, iar acum a apărut o nouă teorie.

Cunoscutul jurnalist francez Romain Molina, citat de către AS, a publicat pe contul de Youtube mai multe informații, care dezvăluie o serie de tensiuni între Karim Benzema și Antoine Griezmann.

„Au fost discuții cu Griezmann, Benzema, Lloris si Pogba. Iar cu privire la revenirea lui Benzema, cei 4 nu au spus nici da, nici nu. 

Dar în realitate, cei patru erau foarte mulțumiți că Franța a câștigat Mondialul în 2018, iar atunci s-a format un grup unit, fără Benzema. Acești băieți nu spuneau că Benzema e un tip rău. Nu. Griezmann și Pogba erau îngrijorați din cauza la ce se discuta pe internet. Era o problemă pentru Griezmann, pentru că lumea punea foarte mult accent pe prezența lui Benzema.

Chiar a fost o reunire în cadrul Federației, în care s-a făcut o analiză a mesajelor de pe Twitter. Domnul Griezmann nu era mulțumit pentru că nu era foarte vizibil pe rețelele sociale”, a spus Romain Molina, citat de As.

Georgina Rodriguez luată la rost: „Acum știe tactică? Să fie fericită că nu mai e vânzătoare”

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a fost atacată pentru declarațiile date în timpul Campionatului Mondial.  Paola Saulino, un cunoscut model, a avut o reacție dură la adresa Georginei.

Citește și: 

Ar fi bomba anului! Zidane e dorit de o supernațională

Veste tragică: a murit Fabian O’Neill, fostul jucător de la Cagliari și Juventus » Zidane l-a numit „cel mai puternic coleg”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post MERCATO IARNĂ 2023 | Vezi toate mutările realizate de cluburile din Superligă în această perioadă de transf… – SPORT.RO
Next post Pep Guardiola le-a dat șah mat lui Real Madrid și Liverpool! „Nestemata” din Europa o preferă pe Manchester Ci – Gazeta Sporturilor