Dialog aprins între Duckadam și Crăciunescu pe tema arbitrajului. ”Hai să fim serioși!” / ”Dar ce, doar tu ești serios?” – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, marți, 16:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, marți, 20:00, DGS 1

La faza care a precedat golul doi marcat de sibieni, Grameni de la Farul Constanța a părut să fie faultat însă ”centralul” a ales să ignore faza, cu toate că a verificat-o la VAR.

Helmut Duckadam și Ion Crăciunescu, contre pe tema arbitrajului în partida Hermannstadt – Farul

Ion Crăciunescu consideră că delegarea lui Bogdan Dumitrache la partida Hermannstadt – Farul nu a fost una inspirată, deoarece lipsa de experiență a acestuia și-a spus cuvântul.

De partea cealaltă, Helmut Duckadam este de părere că nu mai este nimic de spus și de reproșat după un asemenea scor final, 4-0, unde Hermannstadt s-a dovedit a fi echipa mai bună.

Eroul de la Sevilla a avut o reacție imediată, care nu i-a picat foarte bine lui Ion Crăciunescu, mai ales prin prisma exprimării directe a fostului portar.

Baobabul este unul dintre cele mai mari exemplare de arbori din lume, iar asta a fascinat o lume întreagă. Pe Digi World și Digi Online, de la ora 18:00.

Ion Crăciunescu, către Helmut Duckadam: ”Dar ce, numai tu ești serios”

Iată cum a decurs dialogul dintre Radu Naum, Ion Crăciunescu și Helmut Duckadam:

Radu Naum: ”Aveți o informație, domnule Crăciunescu”.

Ion Crăciunescu: ”Da, am primit de la Constanța. Cu asta începe: Este adevărat că am jucat foarte prost. Fault la Grameni înaintea golului doi, VAR-ul l-a chemat să revadă faza și decizia a fost că nu a fost fault”. 

Helmut Duckadam: ”Și noi am zis că a fost fault la faza aceea”.

Radu Naum: ”Este o greșeală acolo, dar nu așa incredibilă. Este adevărat că este greu de înțeles de ce nu a dat fault”.

Ion Crăciunescu: ”Și dânsul spune că delegarea arbitrului pentru acest meci nu a fost inspirată. Și este adevărat. Jucătorii se uită uneori și la cine îi arbitrează”.

Helmut Duckadam: ”Jucătorii să se uite la jocul lor. Ce Dumnezeu? La 4-0 te uiți la arbitru. Hai să fim serioși!”.

Ion Crăciunescu: ”Hai să fim serioși. Dar ce, nu suntem serioși sau numai tu ești serios?”.

Helmut Duckadam: ”Hai să fim serioși! Ne uităm la arbitru, cine ne arbitrează. Am fost și eu jucător a fost și el jucător (n.r. – Andrei Cristea). Noi știam că arbitrează domnul Crăciunescu, domnul Porumboiu, domnul Igna? Habar n-aveam. Nici nu mă interesa. Acum ne interesează cine e tușierul, cine este arbitrul de rezervă, cine e la Var. Haideți să fim serioși”.

Radu Naum: ”Câteodată are noimă să te interesezi cine este arbitru, dar în această partidă, sincer, domnule Crăciunescu, sunt de partea lui Helmut. N-a influențat rezultatul. Am văzut arbitrii mult mai experimentați care au greșit mai mult.

Etichete: ion craciunescu , helmut duckadam , radu naum


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post A mers „glonț” la mamă și abia pe urmă la soție, după ce a scris istorie la Mondial. Reacția tinerei, în văzul tuturor – DigiSport
Next post Andrei Ivan, dezvăluiri neștiute din momentul în care Mirel Rădoi și-a anuțat plecarea de la Craiova. Ce me… – SPORT.RO