Demersul Universității Craiova după ce România nu a fost primită în Schengen, salutat de Ciprian Marica: „Îi felicit!” – DigiSport

  • Fotbal: Rapid – Borussia Dortmund, sâmbătă, 13:00, DGS 1

  • Liga 1: Sepsi – Voluntari, vineri, 19:00, DGS 1

După ce Universitatea Craiova a anunțat că urmează să boicoteze toate companiile mari din Austria, Ciprian Marica ia și el atitudine.

Ciprian Marica, dezamăgit după ce România nu a fost primită în Schengen

Fostul atacant al echipei naționale se declară profund dezamăgit de situația regretabilă din aceste zile.

„Am simțit amărăciune, am simțit umilință. Și românii au votul lor și nu pot decât să felicit echipa Universitatea Craiova pentru mesajul pe care ei îl transmit. Fiecare dintre noi are dreptul la vot, așa cum Austria și-a exercitat, așa și românii, își vor exercita votul.

Mai mult nu este de comentat. Este o decizie politică și nu vreau să intru în alte amănunte. Pe mine mă surprinde că la fel de mulți politicieni au fost la fel de surprinși ca mine. Aici sunt un pic nedumerit… ei nu trebuiau să știe mai din timp despre această situație?

Urmărește un grup de cercetători care se pun față în față cu periculoșii oceanelor. Patrula rechinilor pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 21:00!

O lovitură și o palmă dată clasei politice din România și în același timp o palmă pentru români și o umilință”, a spus Ciprian Marica, conform Sport.ro.

România, „interzisă” în Schengen

Cererea de aderare a României la Spațiul Schengen a fost respinsă, asta după ce Austria și Olanda au votat împotrivă.

Olandezii au numit România ca fiind o victimă colaterală, asta după ce votul lor a fost împotriva aderării Bulgariei, nu și a României.

Austriecii au prezentat tot felul de motive, care mai de care mai suprarealiste, iar asta le-a atras o antipatie din partea românilor.

Astfel, România urmează să ceară din nou aderarea la Schengen în luna martie 2023, însă șansele ca atunci să fie acceptat demersul sunt minime.

Etichete: austria , ciprian marica , schengen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum explică presa bulgărească veto-ul Olandei: Este din cauza porturilor grecești, considerate o amenințare pentru porturile olandeze / Dacă Bulgaria se află în Schengen, atunci mărfurile din întreaga emisferă estică vor putea intra în Grecia și apoi se vor p – G4Media.ro
Next post Românul Ioan Holender, cel mai longeviv director al Operei din Viena, reacție după votul Austriei: „Mă… – Digi24