Dănuț Lupu îl face praf pe fotbalistul lui CS Dinamo care îl acuză că l-a… – Prosport

Dănuț Lupu îl face praf pe Adrian Dorobanțu, fotbalistul lui CS Dinamo care îl acuză că l-a bătut și l-a scuipat astăzi la baza de pregătire a echipei. Oficialul formației „roș-albe” a reacționat în exclusivitate pentru ProSport!

Dănuț Lupu îl face praf pe Adrian Dorobanțu

Team-managerul „roș-albilor” i-a solicitat fotbalistului să vină cu martori care să susțină acest fapt și precizează că are persoane care i-au fost alături și pot confirma că nu a existat vreun conflict de natură fizică.

Dănuț Lupu ar fi dorit să renunțe la serviciile lui Adrian Dorobanțu, însă s-ar fi lovit de refuzul fotbalistului, care nu a dorit să rezilieze înțelegerea înainte de termen.

Oficialul lui CS Dinamo susține că fotbalistul nu s-a integrat printre „alb-roșii” și că nu are valoarea necesară pentru a aduce un plus echipei, motiv pentru care a jucat doar „3 minute ca la box”.

„Ați aflat și voi că l-am bătut pe Dorobanțu? Hai să fim serioși, vă rog eu. Eu, la 130 kg l-am bătut pe Dorobanțu la 60 kg? Să-mi aducă martori că l-am scuipat și l-am bătut! Eu când m-am dus și m-am întâlnit cu el eram cu 3 martori care spun că nu l-am bătut, nu i-am făcut nimic.

Vă trimit și eu o filmare cu 10 inși, că la ora la care el vă spune, eu eram în altă parte. S-a dus la AFAN, a fost anunțat că nu mai face parte din rândul echipei, ceea ce se poate întâmpla oricărui fotbalist, ca antrenorii să nu-i mai dorească. A făcut petiție la AFAN în care cerea să fie înștiințat când are antrenamente, la ce oră și ziua. Cât cere lucrul ăsta, eu îi dau hârtia să semneze, el nu trebuie să semneze? Mă acuză el, trebuie să și dovedească! Vă arăt și eu acum că am piciorul roșu. Am ajuns și eu să mă cert cu un copil pe care nu-l interesează fotbalul și e doar interesat pentru niște bani. Nu l-a dat nimeni afară.

Și acum vreau să renunț la el! Vă trimit o hârtie în care toți jucătorii și antrenorii spun că nu s-a integrat, n-are valoare și de când a venit a jucat 3 minute ca la box. Nu e vina lui asta, jos pălăria, cum nu e nici obligat să semneze rezilierea”, a spus Dănuț Lupu, pentru ProSport.

Dănuț Lupu: „Toată ziua ne înjurăm pe stadion!”

Dănuț Lupu susține că a fost amenințat la rândul său de către Adrian Dorobanțu, care i-ar fi transmis că îl va face să se lase de meserie.

„Am zis că dau în el, dar am dat? La fotbal se mai înjură, toată ziua ne înjurăm pe stadion. Și el m-a amenințat pe mine! M-a amenințat că îmi demonstrează el mie, că mă las de fotbal și mă face harcea-parcea. Da, că lucrează taică-su în poliție, m-a amenințat că-mi arată el mie. Eu nu mă pun la mintea copilului, vă rog eu frumos. E o chestie banală, el nu trebuia să mă ia peste picior, mi-a cerut un program, i l-am dat. Era normal cum l-au semnat ceilalți, să semneze și el, dar eu trebuia să am o dovadă, nu trebuia să mi-l semneze?

Și dacă el mă ia peste picior, am țipat puțin la el, dar asta nu înseamnă că l-am bătut. El de ce nu spune că a stat 7 luni la această echipă și a jucat 5 minute? Vă repet, nu l-a bătut nimeni! Asta înseamnă bătaie? Nu l-am împins, nu l-am scuipat. Și eu am staff-ul tehnic, erau doi inși cu mine când am vorbit cu el. Sunați-l pe Grameni (n.r. – Nicu Grameni)! 

Și pe el nu l-au rugat să semneze și n-a vrut? E obligat antrenorul? Nu l-am scos eu de pe Whatsapp, nu eu mă ocup. L-a scos antrenorul! Echipa asta n-o fac eu, jucătorii nu-i aduc eu. De ce să-i fie frică, eu nu mă prezint la antrenament. Nu-l antrenez eu! El nu știe că echipa are antrenor, care nu sunt eu? Nu credeți că e o chestie cusută cu ață albă? Nu îi e frică să își ia salariul lunar?”, a spus Dănuț Lupu, pentru ProSport.

Ce a declarat Adrian Dorobanțu

Adrian Dorobanțu a povestit în exclusivitate pentru ProSport că a fost agresat fizic și verbal de către Dănuț Lupu, oficial al clubului din „Ștefan cel Mare”, pentru că nu a vrut să semneze rezilierea contractului care îi expiră în vară.

„În urmă cu două zile, a început totul. Am fost sunat de către team-managerul echipei, Dănuț Lupu, să îmi spună să nu mă mai prezint la antrenamente, pentru că decizia antrenorului este că nu se mai poate baza pe mine. I-am cerut un motiv, l-am întrebat de ce, nu mi-a dat un motiv anume, mi-a spus că asta este decizia antrenorului și că trebuie să o respect, să mă prezint la sediul clubului și să semnez rezilierea. I-am spus că nu semnez nimic, că mai am contract șase luni. Dânsul mi-a zis să îmi caut echipă, că sunt jucător bun, m-a luat cu vrăjeală.

Am ajuns la antrenament în ziua următoare, m-a pus să mă schimb într-un alt vestiar față de ceilalți colegi. Antrenorul nu m-a băgat în seamă, dânsul nu a fost la teren, am fost pus să alerg pe scările stadionului din «Ștefan cel Mare».

Astăzi, am avut parte de același tratament. Am ajuns la teren, antrenor nu aveam, am fost pus să mă schimb în altă parte, până a venit dânsul. Dânsul a intrat în vestiar. Eu am făcut o notificare prin AFAN cum că vreau motivul și vreau să mi se creeze condiții să îmi duc la bun sfârșit contractul de activitate sportivă. Dânsul a intrat furios, plin de nervi, a început să mă înjure, mai exact de morți, a zis că dă în mine. Până la urmă a și dat, m-a scuipat, m-a bruscat, mi-a spus că o să fie cel mai negru coșmar al meu, mi-a spus că mă face să mă las de fotbal, mi-a spus că o să pună oameni să mă bată pe stradă, să am grijă pe unde merg. Numai amenințări, numai chestii de genul și crede-mă că în momentul de față chiar îmi vine să plâng și chiar mi-e frică să mă prezint mâine la antrenamentul echipei, cine știe ce voi păți…

(n.r. Cum te-a lovit?) Tertipuri: m-a călcat, m-a împins. Cred că aștepta să ripostez ca să aibă de ce să se lege. Am doi martori, doi colegi care au fost de față. În secunda doi, colegii mi-au spus: «Nu reacționa, schimbă-te și hai să mergem că cine știe cine ne așteaptă afară».

Mi-a pus o hârtie în față, cu programul de antrenament pe care îl voi avea, mi-a luat mâna, mi-a pus pixul în mână și mi-a spus: «Semnează!» și i-am zis că nu semnez nimic, că este o decizie unilaterală pe care nu sunt obligat să o semnez. A vrut să dea în mine, s-a oprit și după m-a călcat, m-a lovit cu piciorul efectiv. Am piciorul vânăt, roșu”, a spus Adrian Dorobanțu, în exclusivitate pentru ProSport

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Rusia mai poate lansa atacuri masive cu rachete împotriva Ucrainei pentru cel mult 9 luni, din acest moment – Digi24
Next post Cel puţin cinci morţi şi numeroşi răniţi în urma unui atac terorist comis în Ierusalim – Mediafax