Dan Petrescu vrea să renunțe la șase jucători, în următoarea ”fereastră” de transferuri – DigiSport

  • Liga 1: BotoșaniCFR, duminică, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaFCSB, duminică, 20:30, DGS 1

”Burscul” și-a alcătuit o listă cu jucătorii de care ar vrea să se departă și, cu siguranță, deține și o alta cu posibili înlocuitori.

Dan Petrescu vrea să renunțe la șase jucători 

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, cei șase jucători de care Dan Petrescu vrea să scape neapărat în iarnă sunt: Cristian Bălgrădean, Mihai Bordeauna, Cătălin Itu, Sergiu Buș, Karlo Brucic și Vito Hammershoy-Mistrati.

Tehnicianul campioanei a încercat să îl cedeze pe Cristi Bălgrădean și vara trecută, însă ”Pufi” nu s-a înțeles asupra cu cei de la U Cluj. Fostul portar de la FCSB și Dinamo a pierdut lupta la titularizare cu italianul Simone Scuffet. În plus, Dan Petrescu pare hotărât să se bazeze în continuare, ca variantă secundă de portar, pe tânărul Răzvan Sava.

Croatul Karlo Brucic a fost adus vara trecută, din Slovenia, de la Koper, însă nu a reușit să-i creeze concurență lui Mario Camora. În plus, când a avut nevoie de o rezervă pentru Camora, Petrescu a apelat Christopher Braun.

Mihai Bordeianu a revenit din Arabia Saudită, însă nu mai este jucătorul care era convocat frecvent la naționala României. Mijlocașul a pierdut locul de titular în fața croatului Karlo Muhar.

Vito Hammershoy-Mistrati, pe lista neagră la CFR Cluj

Poate cea mai mare dezamăgire s-a dovedit danezul Vito Hammershoy-Mistrati, adus și el vara trecută, de la Randers, pentru 400.000 de euro. Mijlocașul a fost accidentat, iar adaptarea sa la cerințele lui Dan Petrescu pare să fie una greoaie.

Cătălin Itu și Sergiu Buș au primit foarte puține minute din partea lui Dan Petrescu, iar atunci când le-au primit nu au reușit să profite și să impresioneze. 

Etichete: dan petrescu , balgradean , bus , itu , brucic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Din cauza bombardamentelor, 1,5 milioane de oameni din regiunea Odesa nu au curent. Autoritățile nu… – Libertatea
Next post O fată de 13 ani a fost vindecată de cancer cu ajutorul unui tratament revoluționar: „Sunt recunoscătoare… – Digi24