„Dacă era la FCSB, lua Dan Petrescu 5 campionate în 5 ani?” A pus întrebarea și tot el a dat răspunsul – DigiSport

  • Serie A: Lazio – Milan, marți, 21:45, DGS 1

  • Bundesliga: Bayern – Koln, marți, 21:30, DGS 2

Gabi Balint: „Dacă era la FCSB, lua Dan Petrescu 5 campionate în 5 ani?”

Astfel, așa cum au spus unii oameni din fotbal, Dan Petrescu se îndreaptă încet, dar sigur, spre un nou titlu de campioană cu CFR.

Prezent în studioul Fotbal Club, Gabi Balint a rămas impresionat de Petrescu. De altfel, acesta a și pus o întrebare retorică, la care tot el a dat răspunsul.

„Lua Dan Petrescu 5 campionate în ultimii 5 ani la FCSB? Dacă era el acolo. Întreb și eu. Eu sunt sigur că ar fi luat, la lotul și condițiile pe care le avea.

El oricum nu accepta să i se facă schimbări, însă ar fi câștigat campionatul, deci îți aducea titlul și bani mai mulți, sută la sută, mai ales că avea și jucători.

Îi spunea: ‘eu ți-i aduc și tu le crești valoarea’. Eu zic că era un atu pentru ei, dacă îl aveau”, a spus Gabi Balint, la Fotbal Club.

Gigi Becali a spus de două ori că nu l-ar dori pe Dan Petrescu la FCSB

Gigi Becali a mai fost întrebat dacă nu cumva ar trebui să se orienteze spre Dan Petrescu, dacă vrea performanță și dacă dorește să câștige un nou titlu. În 2019 și în 2021, patronul de la FCSB a dat răspunsuri similare.

„La mine nu o să vină niciodată un antrenor care înjură jucătorii. Nu zic de arbitri, ca să nu se interpreteze, că unii vor să ia campionatul cu japca. Chiar dacă îmi spune că o să câștige Liga Campionilor, la mine nu calcă dacă înjură jucătorii”, a spus Gigi Becali în 2019.

În plus, patronul „roș-albaștrilor” nu e mulțumit nici de stilul foarte economicos de joc pe care îl implementează Petrescu.

„Problema e că dacă nu joci, nu poți să faci performanță. E o situație care nu se poate la mine și nu vreau să îl supăr pe Dan Petrescu”, spunea Becali în 2021.

  • FCSB a câștigat ultimul titlu în mai 2015.

Dacă CFR Cluj ar câștiga campionatul pentru al șaselea an la rând, ar egala o performanță extraordinară, reușită de-a lungul istoriei doar de  Steaua şi Chinezul.

Etichete: dan petrescu , gabi balint , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Erdogan refuză intrarea Suediei în NATO, după protestul în care a fost ars Coranul. „Vă sfătuim să căutați… – Digi24
Next post ”Nu s-a mai văzut niciodată așa ceva!” Gafa care va rămâne în istoria fotbalului – DigiSport