„Da, mă voi retrage. 100%”. Ce spunea Cristiano Ronaldo despre o finală cu Argentina la Cupa Mondială din Qatar – DigiSport

  • Liga 1: RapidPetrolul, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 21:00, DGS 1

Ce spunea Cristiano Ronaldo despre o finală contra lui Leo Messi la Mondialul din Qatar

Înainte turneului final din Qatar, Cristiano Ronaldo a acordat celebrul interviu jurnalistului Pierce Morgan, care a dus, într-un final, la despărțirea fotbalistului de Manchester United.

Tot atunci, starului lusitan i s-a propus să se gândească la un scenariu în care ar fi ajuns în ultimul act al competiției și s-ar fi duelat cu Lionel Messi, iar Portugalia câștiga marea finală printr-un hat-trick semnat de el.

Piers Morgan: „Ajungi în finală. Portugalia – Argentina. Marchezi două goluri, Messi dă și el două, iar în prelungiri, în minutul 90+4, marchezi al treilea gol, faci hat-trick-ul și câștigi Cupa Mondială. Este acesta visul tău?”

Cristiano Ronaldo: „Este prea frumos. Nu m-am așteptat la așa ceva, dar dacă ar fi să se întâmple ar fi prea frumos. Ah, haide (n.r râde). Nu trebuie să marchez eu, nu-mi pasă, o poate face oricare dintre jucători. Dacă ajunge Portugalia în finală o poate face și portarul. Voi fi cel mai fericit om din lume. Dar dacă s-ar întâmpla ce ai spus tu mai devreme, eu spun că o voi termina cu fotbalul (n.r. râde)”

Trei artiști intră în competiție. Care va reuși să vorbească pe gustul cumpărătorului? Află de pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 18:15!

Piers Morgan: „Te vei retrage, corect?”

Cristiano Ronaldo: „Da, mă voi retrage. 100%”.

Cristiano Ronaldo nu se retrage acum din naționala Portugaliei

La o zi după eliminarea Portugaliei de la turneul final, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe rețelele sociale, iar unii fanii au interpretat vorbele acestuia ca fiind unele de adio pentru prima reprezentativă a lusitanilor. Cu toate acestea, fostul fotbalist al celor de la Manchester United nu intenționează să se retragă acum de la echipa națională, anunță publicația lusitană Correiro da Manhna.

Ronaldo crede că mai poate ajuta naționala Portugaliei și în următorii ani și intenționează să fie prezent și la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , cm 2022 , finala cm 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Ivana Knoll nu s-a putut abține”, după ce Croația a fost învinsă de Argentina lui Leo Messi – DigiSport
Next post Singurul mare antrenor francez care va ține cu Marocul diseară: „Îi doresc tot binele din lume contra Franței” – Gazeta Sporturilor