Cum se prezintă gazonul de pe ”Ilie Oană”, înainte de startul meciului Petrolul – Chindia – DigiSport

  • Liga 1: Univ. Craiova – Hermannstadt, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: Petrolul – Chindia, sâmbătă, 17:00, DGS 1

Cum se prezintă gazonul de pe ”Ilie Oană”, înainte de startul meciului Petrolul – Chindia

UPDATE Ora 15:20. Deși gazonul de pe ”Ilie Oană” se prezintă în continuare deplorabil, se pare că sunt șanse tot mai mari ca meciul Petrolul – Chindia să se dispute. Decizia finală va fi luată de observatorul de joc Adrian Pitu și de arbitrul Viorel Fluieran.


Galerie Foto

UPDATE Ora 13:55. Gazonul de pe ”Ilie Oană” nu se prezintă în cele mai bune condiții. Zăpada a fost îndepărtată, dar suprafața de joc arată deplorabil.

În aceste condiții, rămâne la latitudinea observatorului de joc Adrian Pitu și a arbitrului Viorel Fluieran dacă meciul se va derula în aceste condiții, potrivit informațiilor Digi Sport.


Petrolul – Chindia și FC Argeș – Botoșani, în pericol să nu se dispute. ”E de nedescris”

Galerie Foto

O decizie oficială în acest sens se va lua în orele următoare.

Terenul a fost deszăpezit, dar este la limita practicabilului. Rămâne la latitudinea observatorului de joc Adrian Pitu și a arbitrului Viorel Fluieran dacă vor decide disputarea meciului în aceste condiții, potrivit informațiilor Digi Sport.

Iarna și-a intrat în rol deplin în sudul României și pare să fi paralizat și o parte din fotbalul Ligii 1. 

Cristi Bobar: Jucătorii nu pot juca pe acest teren”

În afara arenei de la Ploiești, și la Pitești se pare că sunt probleme mari. Deși meciul dintre FC Argeș și Botoșani este programat pentru mâine, 29 ianuarie 2023, de la ora 13:30, în direct la Digi Sport 1, și acolo sunt șanse ca meciul să nu se dispute tot din cauza situației meteorologice.

În afara acestot stadioane, probleme mari au fost și aseară la Cluj, la disputa U Cluj – Rapid 0-0. Vineri dimineață, Cluj Arena era complet acoperită cu zăpadă. Până la startul partidei suprafața de joc a fost curațată, dar s-a prezentat în condiții lamentabile. 

”E de nedescris, incredibil și inacceptabil să existe asemenea condiții în Liga 1. Jucătorii nu pot juca pe acest teren, e impracticabil, n-ai cum să joci fotbal. Televiziunile dau peste un milion de euro, cel puțin, la fiecare echipă din Liga 1.

Ce exemplu le oferi cluburilor din Liga 2 și Liga 3?”, a spus, intrigat, Cristi Bobar, fost președinte la Dinamo, acum președinte la CSM Reșița, grupare care activează în Liga 3, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

VIDEO cu rezumatul partidei U Cluj – Rapid 0-0

Etichete: liga 1 , petrolul , fc arges , botosani , stadion ilie oana , chindia , petrolul chindia live video , fc arges fc botosani live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Plecare de ultimă oră de la CFR Cluj: cel mai scump jucător adus de Dan… – Prosport
Next post Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia – Digi24