Cum arată și cine sunt soțiile miliardarilor lumii. Unul dintre cei mai bogați oameni din lume s-a… – Digi24

Toată lumea știe cine sunt Warren Buffet sau Bernie Ecclestone, însă soțiile lor fie sunt complet necunoscute publicului și își trăiesc viața departe de luminile reflectoarelor, fie au propriile cariere. Iată cine sunt și cu se ocupă soțiile unora dintre cei mai cunoscuți miliardari.

Melani Walton FOTO: Getty Images

Miliardarul american Rob Walton este proprietarul Walmart și are o avere netă de 61,5 miliarde de dolari, fiind al 20-lea cel mai bogat om din lume. Melani Walton este a treia lui soție și s-au căsătorit în 2005. Cuplul locuiește în Arizona. Melani este fostă antrenoare de atletism și baschet și a lucrat și în domeniul imobiliar.

Warren Buffet este considerat drept una dintre cele mai de succes personalități din lume și ocupă locul zece pe lista celor mai bogate persoane din lume. Este căsătorit cu Astrid Menks, care a fost chelneriță înainte de căsătorie.

Salma Hayek este o actriță mexicano-americană cu o popularitate imensă. Salma este căsătorită cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault, proprietarul unor mărci de lux precum Balenciaga, Gucci și fostul proprietar al Puma. Cuplul s-a căsătorit de Ziua Îndrăgostiților la Paris, în 2009.

Stefan Persson are o avere netă de 28 de miliarde de dolari, ceea ce îl plasează în primii 12 miliardari ai Suediei. A fost președinte al companiei de modă H&M până în 2020, când i-a succedat fiul său. Carolyn Denise este a doua soție a miliardarului. Este casnică și îi place să petreacă timpul cu familia ei.

Cofondatorul Google, Larry Page, s-a căsătorit în 2007 cu Lucinda Southworth. Lucinda este om de știință și cercetătoare. Cuplul se dedică activităților filantropice și este asociat cu mai multe organizații care oferă ajutor celor nevoiași.

Prințul suveran de Monaco, Albert al II-lea, a fost numit regent în 2005, după ce tatăl său s-a îmbolnăvit. Albert este unul dintre cei mai bogați membri ai unei familii regale din lume. În 2011, s-a căsătorit cu înotătoarea olimpică Charlene Wittstock. Charlene este acum Prințesa de Monaco și și-a abandonat cariera sportivă pentru a urma îndatoririle unei prințese.

Fabiana este soția miliardarului Bernie Ecclestone și este originară din Brazilia. Despre profesia ei nu sunt cunoscute detalii. Cuplul s-a întâlnit în 2009, la Consiliul Mondial al Sporturilor cu Motor, în timp ce Ecclestone era căsătorit cu cea de-a doua sa soție. Între cei doi este o diferența de vârstă de 46 de ani.

Bernard Arnault și soția lui, Helene, dețin mărcile franceze de lux precum Dior, Givenchy, Guerlain și Sephora. Hélène este pianistă. Pasiunea ei pentru muzică a făcut-o să călătorească în lume pentru mai multe festivaluri muzicale. Bernard este numele din spatele brandului francez de lux LVMH, cunoscut popular sub numele de Louis Vuitton SE.

Steven Spielberg este unul dintre cei mai renumiți regizori din lume. El este căsătorit cu o fostă actriță americană, Kate Capshaw, care a apărut în multe filme. În timpul producției Indiana Jones, ea s-a apropiat de regizorul Steven Spielberg și în 1991 s-au căsătorit.

Mark Zuckerberg a lansat Facebook din camera sa de cămin, în 2004. Inițial, ideea lui a fost aceea de a stabilit legături între diferite campusuri universitare, dar acum este unul dintre miliardarii lumii. Soția sa, Priscilla Chan, este co-fondatorul Meta Platforms. Chan l-a cunoscut pe Zuckerberg la o petrecere în 2003 și, de atunci, sunt împreună. S-au căsătorit în 2012.

Editor : D.C.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fanii au decis! Acesta e cel mai bun prim 11 al anului 2022. Kylian Mbappe, marele absent – DigiSport
Next post Unai Emery l-ar vrea plecat de la Aston Villa pe Emiliano Martinez din cauza comportamentului – Gazeta Sporturilor