Cristiano Ronaldo s-a antrenat la Valdebebas, baza de pregătire a celor de la Real Madrid – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 18:42 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 18:55

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid. 

Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, eliminată de Maroc, scor 0-1. Cristiano Ronaldo, liber de contract după ruperea înțelegerii cu Manchester United, nu și-a luat vacanță. 

ARGENTINA – CROAȚIA 3-0 Momentul care a impresionat toată Argentina » O reporteră a „deturnat” interviul cu Messi: „Vorbesc serios, căpitane!”

Cristiano Ronaldo, antrenament la baza lui Real Madrid

Cel mai bun marcator din istoria naționalei portugheze vrea să își găsească rapid echipă. Pentru a se menține în formă, Ronaldo a cerut permisiunea de a se antrena la baza din Valdebebas, „casa” celor de la Real Madrid. 

Florentin Perez a acceptat pe loc. I-a transmis că „este casa lui și că poate veni oricând”. Cristiano s-a pregătit astăzi singur, pe un teren separat, potrivit celor de la Marca.

Cristiano a ales baza de pregătire de la marginea Madridului datorită facilităților excepționale. Portughezul le mai folosise între 2009 și 2018, perioada pe care a petrecut-o la Real.

Ronaldo este golgeterul all-time al campioanei Spaniei. În cele 438 de apariții a înscris 451 de goluri. A cucerit 4 Ligii ale Campionilor, 2 titluri în La Liga, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 Cupe al Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei și 3 Supercupe ale Europei.

VIDEO. Pe stadion la Portugalia – Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dan Petrescu salută eșecul stilului tiki-taka la CM: „Am fost criticat! Ce treabă aveam eu cu Mondialul? E vrăjeală cu pasele, de asta e Argentina în finală”

Cifra uluitoare de meciuri cu trofeul pe masă pe care o va atinge Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post NVIDIA GeForce RTX 4070 are specificaţiile scăpate online – connect
Next post „Au fost puși să-și sape singuri groapa”. Un soldat rus povestește cum au fost executați doi mercenari… – Digi24