„Cristiano Ronaldo a devenit incomod, a fost încrezut” » Capello a fost la Mondial și a tras concluziile: – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 24 decembrie 2022, 18:46 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 18:56

Fabio Capello (76 de ani), fost antrenor italian cu o Ligă a Campionilor și 5 campionate în Italia în palmares, a comentat mai multe subiecte incendiare de la Campionatul Mondial, inclusiv situația lui Cristiano Ronaldo.

Retras din activitate în 2018, Capello lucrează în prezent ca analist Sky Sports Italia. A fost prezent la Campionatul Mondial, iar ulterior a tras concluziile într-un interviu acordat Corriere della Sera.

FCSB MM Stoica anunță derby-ul din 2023 care va „rupe” Arena Națională: „Peste 40.000 de spectatori!”

Fabio Capello: „Jocul de posesie era moartea fotbalului”

Capello a făcut mai multe observații interesante. Faptul că din ce în ce mai puțin echipe pun accent pe jocul de posesie îl bucură enorm:

„Slavă Domnului! Era moartea fotbalului, plictiseala absolută. Cu posesia elimini responsabilitatea celui care are mingea, pentru că pasează în lateral. E nevoie de curaj ca să joci vertical”.

„Cu ce am rămas? Cu prospețimea fizică a tuturor jucătorilor, într-un moment al sezonului ideal pentru a fi în formă. De asta tuturor echipelor le-a fost dificil, chiar și celor bune. Ce m-a mai impresionat a fost cât de compact au jucat echipele: practic, niciuna n-a apelat la o apărare ridicată”, a mai spus Capello.

„Cristiano Ronaldo a devenit un pic cam incomod”

Despre situația lui Cristiano Ronaldo, ieșit din scenă pe ușa din dos, rezervă în meciurile eliminatorii ale Portugaliei și rămas fără echipă, Capello a spus:

„Și-a provocat-o singur. Având în vedere ce a realizat în carieră, nu-i face cinste. Nu poți pune la îndoială jucătorul, dar a fost încrezut, s-a oferit peste tot fără să găsească pe cineva care să creadă în el. A devenit un pic cam incomod pentru echipă”.

Alte declarații ale lui Fabio Capello:

„Ronaldo a devenit incomod, încrezut” » Un antrenor uriaș a fost la Mondial și a tras concluziile: „Mbappe nu l-a lăsat să «înoate»”

Fabio Capello // foto: Guliver/gettyimages

Theo (n.r. – Hernandez, fundașul stânga al Franței) a jucat cu frâna de mână trasă, pentru că îl avea în fața lui pe Mbappe, care nu voia ca «apa» lui să fie ocupată de alții: doar el putea înota acolo.

Prin curajul, determinarea și concentrarea pe recuperarea mingii, dar și pentru că este mereu la locul potrivit, (Sofyan Amrabat) îmi amintește foarte mult de Gattuso. Cu mai multă calitate tehnică.

Ce a făcut Emiliano Martinez este o prostie.

14 trofeea câștigat Fabio Capello ca antrenor, 9 cu AC Milan, două cu Real Madrid, două cu AS Roma și unul cu Milan Primavera

Mai multe știri despre Campionatul Mondial: 

Ce enormități a spus o jurnalistă, în direct la TV, despre Campionatul Mondial. Replica lui Kroos a „topit” internetul

Patronii de club își freacă palmele » Le-au „explodat” cotele după Mondialul din Qatar! 7 argentinieni sunt pe plus

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce s-a întâmplat cu tânăra care a sărbătorit „prea mult” victoria Argentinei și a sfidat legile stricte din Qatar – DigiSport
Next post Șeful unui important șantier naval rusesc, unde se construiesc submarine capabile să lanseze rachete, a murit subit – HotNews.ro