”Corinna trăiește ca o prizonieră!” Ce se întâmplă cu soția lui Michael Schumacher – DigiSport

  • Fotbal: Italia – Anglia, joi, 21:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

”Corinna Schumacher trăiește ca o prizonieră”

Galerie Foto

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Ce a spus Corinna Schumacher despre starea de sănătate a lui Michael

În septembrie 2021, site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher într-un documentar. „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, a declarat soţia fostului campion.

„Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher.

Weber, fostul agent al lui Schumacher a acuzat familia lui Michael: „Doar minciuni am auzit de la ei”

Informaţiile despre septuplul campion mondial sunt foarte puţine. De altfel, rămânem doar cu ce a spus Corinna, soţia lui Schumi, în documentarul legat de cariera sportivului.

Acesta este motivul pentru care Willi Weber, managerul lui Schumi aproape 20 de ani, a fost foarte mâhnit. El i-a acuzat pe cei din familie că l-au izolat complet pe Michael, iar pe el l-au eliminat din cercul apropiaţilor.

El a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta ”, a declarat Weber într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

A fost o durere uriașă pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna, dar ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt (fostul presedinte FIA, care a dat mai multe declaraţii ciudate despre starea lui Schumi) să întreb dacă pot să merg la spital şi mi s-a spus că era prea devreme.

Am sunat a doua zi şi nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un asemenea comportament și încă sunt supărat din cauza asta”, a continuat mangerul.

Sătul de zvonuri şi informaţii laconice, Weber a luat o poziție radicală: ”Poate că ar trebui să spună lucrurile așa cum sunt. Pot să înțeleg situația, deoarece întotdeauna am făcut tot posibilul pentru a proteja viața privată a lui Michael, dar de atunci (n.r. de la accident) am auzit doar minciuni de la ei”, a mai spus Weber, în urmă cu un an.

Etichete: michael schumacher , corinna schumacher , eddie jordan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post De ce a ezitat Xi Jinping să ia o poziție tranșantă cu privire la Ucraina, în timpul vizitei la Moscova – Observator
Next post Gică Hagi, replici tăioase pentru Edi și Anghel Iordănescu – HotNews