Conducerea lui Bayern a anunțat de ce l-a dat afară pe Julian Nagelsmann – DigiSport

  • Fotbal: BelarusElveția, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: SpaniaNorvegia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Tot pe site-ul oficial, Oliver Kahn, directorul general al lui Bayern, a transmis că jocul echipei din ultimele luni și rezultatele fluctuante au dus la despărțire.

Julian Nagelsmann, demis de la Bayern

Când l-am adus pe Julian Nagelsmann la Bayern, în vara lui 2021, eram convinși că vom lucra multă vreme împreună, asta a fost dorința noastră. Julian ne împărtășește dorințele de a avea un fotbal de succes și atractiv.

Acum, am ajuns la concluzia că valoarea din lotul nostru, în ciuda titlului luat anul trecut, a scăzut. După Cupa Mondială, nu am avut rezultatele dorite și nici jocul atractiv pe care îl voiam. Fluctuațiile mari în rezultate au pus la îndoială realizarea obiectivelor pentru acest sezon.

De aceea am luat o astfel de decizie. Personal și din partea lui Bayern, vreau să le mulțumesc lui Julian și staff-ului său. Le urăm mult succes pentru viitor”, a declarat Oliver Kahn.

Hasan Salihamidzic: ”Cea mai grea decizie”

Hasan Salihamidzic, un alt membru al conducerii lui Bayern, a oferit, de asemenea, o reacție.

Este cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau de când sunt în conducerea lui Bayern. Am avut o relație bună cu Julian încă din prima zi. Regret că trebuie să ne despărțim, dar, după o analiză atentă făcută, am decis să-i desfacem contractul”, a spus Hasan Salihamidzic.

Etichete: bayern munchen , oliver kahn , julian nagelsmann , hasan salihamidzic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Armata rusă atacă pe tot frontul din Donbas, după ce forțele ucrainene au susținut că ofensiva Moscovei de la Bahmut a încetinit – G4Media.ro
Next post Tipurile de bacterii care pot provoca infecţii urinare – studiu – Mediafax