Compania Tecno lansează un telefon cu cameră portrait retractabilă; Ce oferă Phantom X2 Pro? – Mobilissimo.ro

Recunosc că a trebuit să caut pe Google cine e compania Tecno, care tocmai a lansat telefonul Phantom X2. E vorba despre Tecno Mobile, companie din China care se remarcă prin faptul că ne oferă un smartphone cu o cameră Portrait retractabilă.

Tecno Phantom X2 are şi o versiune Pro, iar ambele vin cu procesor MediaTek Dimensity 9000 la interior (atenţie nu Dimensity 9000+ de pe ASUS ROG Phone 6D). Pe lângă cipul de 4 nm de la TSMC avem şi RAM LPDDR5X (8 GB pe varianta X2 şi 12 GB pe cea X2 Pro), plus 256 GB stocare UFS 3.1. Tecno Phantom X2 are ecran AMOLED de 6.8 inch, cu refresh rate de 120 Hz, rezolutie FHD+ şi protecţie Gorilla Glass Victus.

Bateria de 5160 mAh e prezentă pe ambele modele, cu încărcare la 45W. Marea diferenţă între X2 şi X2 Pro e că varianta din urmă are un inel decorativ în jurul camerei Portrait retractabile. Ea are o deschidere foarte generoasă, F/1.5 şi vorbim aici despre o cameră cu distanţa focală de 65 mm, în condiţiile în care Galaxy S22+ are o cameră telephoto de 70 mm, iar Xperia 5 IV una de 60 mm.

Putem folosi camera de pe Tecno Phantom X2 Pro şi drept cameră telephoto, cu zoom optic 2.5X. Care e chestiunea cu obiectivul retractabil? Mecanismul extinde zona tubulară şi aliniamentul de lentile spre exterior şi îl retrage în interior când am terminat cu poză. E un sistem stil ochean, monocular, dacă vreţi. Modelul Pro are şi lentile din sticlă, nu doar din plastic, preluând cu 30% mai multă lumină.

Mai primim şi o camera principală de 50 MP şi una de 13 MP cu autofocus pentru Macro, asta pe X2 Pro. X2 are camera principală de 64 MP, camera de 13 MP ultrawide cu focus pentru Macro, camera Bokeh de 2 MP. 

Tecno Phantom X2 costă 685 euro, iar X2 Pro este 885 euro.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ivana Knoll, interviu pentru Piers Morgan. A dezvăluit ce i-au spus cei din Qatar când au văzut-o cum se îmbracă – DigiSport
Next post Istvan Kovacs pleacă din Qatar plin de bani: Anunțul FIFA înaintea sferturilor Mondialului – Adevărul