Ciudățenii fără sfârșit în Liga 2: Florin Stângă, a 3-a plecare de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 16 ianuarie 2023 22:16 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2023 02:50

Epopeea lui Florin Stângă (44 de ani) pe banca divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un nou episod.

Fotbalul românesc nu contenește să ne surprindă. Relația dintre antrenorul Florin Stângă și clubul Viitorul Pandurii Târgu Jiu se pregătește să bată toate recordurile.

Dinamo Haos la Dinamo! Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui Ilie Dumitrescu cum să dribleze?!”

Florin Stângă, a 3-a descălecare de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani încă apare în actele divizionarei secunde, dar nu s-a mai prezentat la stadion pentru antrenamente, nemulțumit de situația financiară a clubului, informează Liga 2.

„Deocamdată, eu sunt antrenorul echipei! Nu am reziliat nimic! E adevărat că nu-s la antrenament, am plecat acasă, dar mai multe detalii nu pot să ofer. Vă rog să înțelegeți. Voi vorbi mai multe zilele viitoare”, a spus Florin Stângă, potivit sursei citate. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pregătită în acest moment de Călin Cojocaru. Gruparea gorjeană, ocupanta locului 13 în acest sezon de Liga 2, a pierdut și mai mulți jucători importanți în această iarnă.

8 reveniriare la activ Nicolo Napoli pe banca lui FCU Craiova

Clasamentul actualizat din Liga 2

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Deian Sorescu putea ajunge la CFR Cluj: „Ne-a plăcut și nouă”

Declarațiile lui Sorescu care i-au atras atenția lui Panduru: „Asta a zis? Știe că n-are șanse acolo la FCSB, e băiat deștept”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post FC Porto a luat decizia, după ce Cristiano Ronaldo a cerut un jucător la Al-Nassr – DigiSport
Next post GSP a întrebat UEFA dacă un antrenor licențiat în Moldova are dreptul să lucreze în România » Răspuns clar al – Gazeta Sporturilor