Cine este bărbatul încolțit pe stradă și ucis de 8 adolescente pe o stradă din Toronto. Motivul incredibil… – Digi24

Poliția din Toronto a făcut public numele bărbatului ucis luna trecută de un grup de adolescente într-un atac petrecut în centrul orașului. Ken Lee, în vârstă de 59 de ani, este victima crimei care a zguduit orașul atât pentru lipsa san de sens, cât șin din cauza vârstei atacatoarelor, relatează The Guardian.

Din informațiile poliției, cele opt adolescente l-au înjunghiat pe Lee într-o piață de lângă gara principală din cel mai mare oraș al Canadei, la primele ore ale zilei de 18 decembrie. Trei dintre fete au 13 ani, trei au 14 ani și două au 16 ani.

Lee, care a stat mai mulți ani în sistemul de adăposturi sociale ale orașului, a fost cea de-a 68-a victimă a omuciderilor din Toronto din 2022. El a fost atacat după ce martorii spun că a încercat să oprească grupul de adolescente să fure o sticlă de alcool de la un prieten.

Trecătorii au sunat la poliție și Lee a fost dus de urgență la spital, dar a murit după puțin timp.

Poliția din Toronto investighează și relatările unor martori potrivit cărora un grup de adolescente hărțuiau trecătorii, mai devreme.

Polițiștii au arestat fetele în apropierea locului crimei, după ce au intervievat martorii, și au recuperat mai multe arme de la fața locului.

Anchetatorii cred că adolescentele s-au cunoscut pe rețelele sociale și provin din diferite părți ale orașului, însă motivul pentru care s-au întâlnit în acea seară rămâne necunoscut.

„Nu le-aș descrie ca pe o bandă în acest moment, însă ceea ce presupunem că s-a petrecut în acea seară seamănă cu ceea ce numim în mod normal o încolțire a victimei”, a spus poliția.

Trei dintre suspecte au mai avut probleme cu poliția în trecut.

Editor : M.B.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Atlantic Council: Rusia se va confrunta cu o „dezmembrare” internă în următorii 10 ani – G4Media.ro
Next post Fotbalistul transferat pentru a transforma Universitatea Craiova într-o candidată la titlu. Ce a spus despr… – SPORT.RO