Cină cu șapte feluri pentru Xi Jinping și Vladimir Putin. În ce a constat meniul – Digi24

O cină cu șapte feluri de mâncare a fost pregătită pentru Xi Jinping şi Vladimir Putin în timpul discuțiilor informale de luni care s-au întins pe durata a aproape cinci ore. Meniul pregătit pentru cei doi şefi de stat a fost făcut public de presa rusă.

Cei doi au avut de ales, la aperitiv, între fructe de mare din Orientul Îndepărtat și clătite cu prepeliță și ciuperci.

Meniul a mai inclus supă de sturion cu plăcintă și șerbet de rodii.

Felul principal a constat în carne de căprioară cu sos de cireșe şi somon alb siberian, pescuit din fluviul Peciora, cu garnitură de legume.

La desert a fost servit un tort Pavlova.

Xi Jinping şi Vladimir Putin au avut două vinuri la masă, făcute în 2020 într-o podgorie de la malul Mării Negre.

Discuţia de luni dintre cei doi şefi de stat a fost una informală, întâlnirea oficială, care va fi urmată de o conferinţă de presă, urmând să aibă loc marţi.

„Astăzi am fost bucuros că aţi putut găsi timp pentru a veni seara să avem o discuţie calmă, despre toate problemele de interes, într-o atmosferă prietenească şi informală”, i-a spus Vladimir Putin omologului său, la plecare, potrivit agenţiei de presă de stat din Rusia.

Editor : D.R.

Source: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fost ofițer rus: Kievul se pregătește pentru o bătălie majoră / Blindate, tancuri și soldați instruiți în Occident vin spre front – HotNews.ro
Next post VIDEO Lovitură de efect: A fost distrus un transport cu rachete Kalibr în Crimeea / Oficial rus: Ne-au atacat cu drone – HotNews.ro