Chindia – FC Argeș 1-1. Gazdele cu fotbalul, oaspeții cu speculatul – DigiSport

23.01.2023, 19:00

  • Serie A: Lazio – Milan, marți, 21:45, DGS 1

  • Liga 1: Farul – CFR Cluj, luni, 20:00, DGS 1

Chindia Târgoviște și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), luni, într-o partidă din etapa a 22-a din Liga 1.

  • Gazdele au deschis scorul în minutul 42, prin Cristian Neguț, dar argeșenii au punctat imediat după pauză, în minutul 55, prin Arnold Garita.

VIDEO: Chindia – Argeș 1-1

Chindia, superioară celor de la FC Argeș

Chindia a irosit o șansă uriașă de a mai obține trei puncte, în duelul cu o echipă a celor de la FC Argeș cu antrenorul în tribune – Marius Croitoru – și cu o lipsă totală de omogenitate.

  • Lucru normal, ținându-se cont de faptul că piteștenii au titularizat cinci jucători noi în acest duel.

Meciul a fost la îndemâna gazdelor, cu numeroase ocazii, însă o greșeală a lui Cătălin Căbuz, care a degajat greșit o minge avea să-i coste două puncte uriașe.

Exceptând șutul lui Zebic, imediat după golul de 1-1, FC Argeș a părut o echipă debusolată, care nu ar fi fost în stare să marcheze vreun gol, dacă nu apărea luftul lui Căbuz.

În urma acestui rezultat, Chindia a urcat pe locul 13, cu 22 de puncte, în timp ce FC Argeș a urcat pe locul 11, cu 24 de puncte.

Chindia – FC Argeș 1-1

Echipele de start

Chindia: 33. Căbuz – 98. Căpușă, 6. Celea, 21. Obiang, 15. Dinu – 66. Akhmatov, 8. Dulca, 10. Neguț, 59. Popadiuc, 77. Șerban – 19. Popa.
Rezerve: 1. Moldovan – 9. Cooper, 11. Atanase, 16. Perianu, 23. Mihaiu, 25. Boldor, 80. Dumitrașcu, 88. Ioniță, 91. Corinus.
Antrenor: Anton Petrea.

Argeș: Straton – 2. Tofan, 43. Brandon. 95. Zebic, 44. Bassong – 6. Njike, 88. Mimito, 24. Bertand, 80. Tîrcoveanu, 18. Crețu – 14. Garita.
Rezerve: 33. Micle – 4. Meza Colli, 7. Hanne, 10. Calcan, 17. Dobrosavlevici, 22. Rizzi, 23. M.Constantin, 25. Pîrvu, 70. Jakolis.
Antrenor: Marius Croitoru.

Cei care așteaptă cu nerăbdare acest meci sunt curioși să vadă dacă Toni Petrea a reușit să mențină nivelul ridicat pe care l-a imprimat Chindiei după ce a preluat echipa.

De asemenea, rămâne de văzut dacă Marius Croitoru, care va fi tot în tribună după suspendarea de patru etape primită pentru că nu are echivalate licențele obținute în Moldova, a schimbat fața piteștenilor cu cele opt transferuri pe care le-a făcut echipa. Plus că a plecat una dintre vedetele locale, Alexandru Ișfan, la Universitatea Craiova.

Referitor la Croitoru, într-o perioadă în care se discută mai intens decât oricând despre necesitatea existenței Licenței Pro pentru antrenorii principali din Liga 1, el a ajuns la 134 de meciuri. Omologul său, Toni Petrea, are 80 de partide.

Chindia nu a învins încă FC Argeș pe teren propriu

În ciuda numelor istorice pe care le poartă, duelul dintre cele două echipe nu este prea vechi. Formația din Dâmbovița a fost înființată în 2010 de către Gică Popescu, iar în ultimii ani ambele echipe au evoluat în eșaloanele inferioare.

În Liga 1, cele două echipe au disputat doar 6 meciuri directe, iar meciurile de pe terenul Chindiei s-au încheiat, ambele, la egalitate. În rest, târgoviștenii au câștigat o dată, iar argeșenii de două ori.

Chindia este pe locul 14, cu 21 de puncte, iar FC Argeș e pe locul 12, cu 23 de puncte.

  • Chindia – FC Argeș, 17:00, Live Video, Digi Sport 1. Jocul poate fi urmărit și pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro

Clasament Liga 1

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Statele Unite, Uniunea Europeană şi Marea Britanie adoptă noi sancţiuni împotriva Iranului – Digi24
Next post Sistemele Patriot din Germania au ajuns în Polonia. „Am văzut cât de rapid se poate extinde războiul în… – Digi24