CFR Cluj l-a făcut să cadă în patima băuturii. „De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, că sunt beţiv” – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948FC Argeș, luni, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: MioveniUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Bud îmbracă tricoul lui Dinamo, dar nu echipa din Liga a 2-a, care a retrogradat sezonul trecut, şi nici cea din Liga a 3-a, a CS Dinamo. Joacă la clubul lui Nicolae Badea, în Liga a 4-a, şi vrea să o facă atâta vreme cât încă îl ţin picioarele.

Bud s-a apucat de băutură din cauză că nu a fost trecut de CFR Cluj pe lista UEFA. „De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, ca sunt beţiv”

Născut la Baia Mare, Bud a îmbrăcat în trei perioade echipamentul CFR-ului şi chiar dacă din cauza celor de acolo căzuse şi în patima beţiei, el se declară fanul echipei.

Eu joc la Dinamo, echipa care are palmaresul și sigla. Domnul Badea este patronul nostru.

Am timp să joc, lunea mai joc și la naţionala artiştilor. Joc cu ei și am timp pentru că eu iubesc fenomenul, o să-l iubesc toată viața. Vreau să-mi petrec cât mai mult timp pe terenul de fotbal„, a declarat Bud în podcastul Victory Extra Time, realizat de Marian Codirlă.

A fost odată sau n-a fost? Urmărește o serie de 3 episoade care explică cele mai iubite legende. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 19:00!

Da, sper să fie şi al 6-lea an consecutiv (n.r. titlul cu numărul 6). Sunt fan CFR, deşi nu m-au apreciat niciodată. Nu am fost apreciat. Poate pentru că n-am fost străin, sau n-am avut pe nimeni în spate. În afară de suporteri, care mă apreciau, nu pot să zic că cei din conducere m-au apreciat vreodată la adevărata mea valoare.

Cea mai mare dezamăgire din fotbal a fost episodul cu Champions League, când nu am prins lotul.

Golurilor mele, 4-5, au fost decisive în câştigarea campionatului. A venit şi ultima zi când s-a facut lista. Mandorlini era antrenor, dar antrenorul pe atunci nu prea avea el ultimul cuvânt.

Ţin minte momemtul, eram pe drum, aveam meci. Am mers acasa la Baia Mare şi eram pe drum când cineva mi-a dat vestea, ‘nu esti nici pe listă’.

Am zis că nu are cum, m-am oprit şi am început să plâng. Atunci cred ca am avut două luni foarte grele. Am început si cu alcoolul, deşi eu nu prea… Mai beam dupa meciuri, dar am avut două luni cumplite. Mi-am înecat supărarea în alcool.

De atunci mi s-a pus eticheta că beau mult, ca sunt beţiv. Mai beau o bere doua, dar doar dupa meci. Tării, eu nu. Sunt din Baia Mare, dar palinca nu îmi place deloc.

Beam cred că în fiecare zi. La 2-3 zile.

Câte sticle? Eu nu beam tărie, dar atunci beam şi tărie, să mă îmbat cât mai repede„, recunoaşte Bud situaţia pentru care a trecut.

A doua oară când Bud nu s-a putut opri din băut a fost când i-a murit băiatul, în 2013

Atacantul pe care CFR Cluj a plătit Gazului un milion de euro, în 2010, a mai avut o mare cumpănă a vieţii când i-a murit un băiat. La cinci zile de la naştere, în Săptămâna Patimilor din 2013, copilul a murit din cauza unor complicaţii mari la plămâni. 

A fost al doilea moment care l-a afectat foarte grav. După un an soţia sa a născut un alt băiat, care şi el a fost în comă mai multe zile. Dar a fost salvat şi acum îi calcă pe urme tatălui său.

Eu am fost un om foarte vesel până ce m-a lovit soarta cu primul copil, care mi-a murit dupa 5 zile. A fost foarte greu. După un an de zile s-a născut baiatul pe care-l am acum. Fotbalist foarte bun la 8 ani. Până la 8 ani a câştigat 6 turnee de cel mai bun jucator. Îmi calcă pe urme, îi place fotbalul.

Întrebat cât de greu i-a fost ca să poată trece peste moartea primului copil, Bud a explicat că nu crede să existe „durere mai mare. Ţin minte că umblam după sicriu şi nici nu exista aşa mic. E cumplit, nu exista durere mai mare. A fost foarte greu. Tot prin alcool am trecut şi în perioada respectiva„.

Bud a dat cu piciorul la 100.000 de euro de la Gigi Becali

La un moment dat, Bud a fost aproape de Steaua (actuala FCSB), dar Marius Vizer, pentru care avea un mare respect de pe vremea echipei Liberty Oradea, i-a spus că trebuie să aleagă CFR Cluj, nu FCSB.

Am ales cu inima şi am ajuns la CFR. Aveam contract de impresariat cu domnnul Victor Becali şi am sărit peste cuvântul lui. Trebuia să ajung la Steaua. Dar m-a sunat domnul Vizer care mi-a zis să semnez cu CFR, punct. ‘Mâine mergi la Cluj şi semnezi cu CFR’.

Cu contract dublu la FCSB. LA CFR m-am dus pe jumătate faţă de ce aş fi avut la FCSB. Şi fără bani la semnatură! 100.000 de euro, dacă ţin bine minte, aş fi luat.

Domnul Mureşan mi-a zis cât poate să-mi dea. Mi-a zis 5.000 de euro, plus 500 euro chiria. Şi că dacă o să confirm, în iarnă se dublează contractul. Dacă s-a dublat? Da, în jos!„, a mai spus, zâmbind larg, Bud în podcastul amintit.

Etichete: bud cfr cluj , cristian bud , copil bud


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Decizia pe care a luat-o Xavi Pascual după ce PSG l-a ofertat – DigiSport
Next post Se pune la cale o mutare-șoc în Liga 1 » Petrolul Ploiești, la un pas de insolvență – Gazeta Sporturilor