Cel mai scump jucător transferat de CFR Cluj, aproape să plece după doar 6 luni: „A fost cel mai important” – Prosport

Vito Hammershöy-Mistrati a fost adus în această vară de către CFR Cluj, de la echipa daneză Randers FC, în schimbul a 400 de mii de euro.

Cel mai scump transfer realizat de către formația lui Dan Petrescu nu a confirmat. Danezul cu cetățenie italiană a fost măcinat de accidentări și a evoluat în 10 meciuri pentru ardeleni, reușind și un gol.

Marius Bilașco, oficialul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația mijlocașului în vârstă de 30 de ani și a recunoscut că este posibil ca acesta să plece din Gruia.

Cel mai scump jucător transferat de CFR Cluj, aproape să plece după doar 6 luni: „A fost cel mai important”

Marius BIlașco a dezvăluit că Mistrati a fost cel mai important transfer al acestei veri pentru CFR Cluj, fiind și cel mai scump jucător adus.

Oficialul ardelenilor este de părere că fotbalistul de 30 de ani nu și-a atins potențialul din cauza poziției nefavorabile în care joacă, dar și din cauza accidentărilor foarte dese.

„A fost cel mai important transfer. A fost un cumul de factori la care nu ne-am aşteptat. Luând CV-ul lui… La noi n-a fost jucătorul pe care l-am aşteptat, venind într-un sistem cu dublură pentru Jefte, apoi am renunţat la sistemul ăsta. Practic, n-a mai jucat poziţia care îi este ca o mănuşă.

Există şi posibilitatea să plece, dar n-aş vrea să dau nume de jucători, ca ulterior să nu plece. A suferit vreo două accidentări, s-a îmbolnăvit, a fost răcit, apoi a suferit o leziune înainte de meciul cu FCSB. A fost o serie întreagă, mult ghinion pentru el”, a spus Marius Bilașco, potrivit Orange Sport.

  • 550 de mii de euro este cota de piață a lui Vito Hammershöy-Mistrati, potrivit transfermarkt.com.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Spectacol total în confruntarea Haaland – Nunez! City a învins-o pe Liverpool și a trecut în runda următoar… – SPORT.RO
Next post Războiul din Ucraina, ziua 303. Putin nu se simte vinovat pentru declanşarea războiului. Zelenski pune con – Mediafax