Ceasurile Samsung Galaxy Watch ar putea primi ecran microLED în 2024 – Mobilissimo.ro

După ce am aflat planurile Samsung cu privire la Galaxy S24, mai precis lipsa unui Galaxy S24+, acum descoperim şi ce ne aşteaptă în 2024 cu privire la ceasurile Galaxy Watch. Firma sud coreeană ar plănui să treacă la panouri microLED pentru ceea ar fi Galaxy Watch 7.

În 2022 s-a lansat Galaxy Watch 5, deci în mod logic, dacă Samsung nu schimbă nomenclatura, ne aşteaptă Galaxy Watch 6 în acest an, apoi Galaxy Watch 7 la anul. Samsung este cel mai mare furnizor de ecrane OLED pentru telefoane şi ceasuri inteligente, iar ceasurile Apple Watch de exemplu îi folosesc panourile OLED. Se întrevede totuşi o tranziţie spre următoarea generaţie de tehnologie. 

Surse din domeniu afirmă că Samsung a creat o echipă care să pună la punct o versiune comercială de ecrane microLED pentru ceasuri inteligente. Compania vinde în acest moment televizoare premium cu panouri microLED, aşa că va trebui să adapteze tehnologia aceea la un format mai mic, cel al ceasurilor. Panourile microLED sunt superioare OLED-urilor, fiind mai luminoase şi având consum redus.

Sunt şi mai lizibile în bătaia soarelui. În plus au o viaţă mai lungă şi o gamă mai largă de culori. microLED-urile folosesc LED-uri non organice şi există 3 LED-uri per pixel, permiţându-i fiecărui pixel să se dezactiveze complet sau să afişeze o gamă completă de culori, complet diferită de pixelii alăturaţi. Evident au apărut și zvonuri ca Apple Watch-urile vor căpăta ecrane micro LED tot din 2024. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce și-a dorit la ultima masă un criminal executat joi, în SUA. Înainte de a muri, a avut de transmis un… – Digi24
Next post CFR Cluj, învinsă de liderul din liga secundă a Germaniei » Un gol senzațional a decis disputa – Gazeta Sporturilor