Ce studii are și cu ce se ocupa Sorin înainte să fie desfigurat și să ajungă celebru la nivel mondial – DigiSport

  • Serie A: Lazio – Milan, marți, 21:45, DGS 1

  • Bundesliga: Bayern – Koln, marți, 21:30, DGS 2

Ce făcea Sorin Comșa înainte de a deveni cunoscut la nivel internațional: ”În ultimul an, nu prea am muncit”

Galerie Foto

Pe lângă cei 5.000 de euro (circa 25.000 de lei) pe care i-a încasat după ce l-a învins în finală pe Alexandru Gorczyca (25 de ani), Comșa a câștigat mult și la capitolul faimă, în special datorită modului în care arăta la finalul competiției mai puțin obișnuite. Presa internațională a scris despre el, iar legendarul Conor McGregor i-a transmis un mesaj.

La aproximativ o săptămână de la eveniment, Sorin Comșa a acordat un interviu în care a dezvăluit mai multe detalii necunoscute din viața sa de dinainte de ”celebritate”.

Am terminat un liceu, am luat Bacalaureatul. Am practicat lupte libere, apoi am început cu powerlifting-ul. După, m-am ținut de sport, de sala de fitness, pentru mine.

Deocamdată, nu activez în niciun domeniu. Înainte să vin la concurs eram acasă, am fost o lună în Germania la muncă. În rest, în ultimul an, nu prea am muncit”, a spus Sorin Comșa, la podcastul ”Fără Mănuși”.

Sorin Comșa, ”campionul la dat palme”, visează să lupte în MMA

Comșa și-a mai revenit din punct de vedere fizic și a anunțat că vede concursul de dat palme ca o rampă de lansare spre o altă carieră: aceea de luptător de MMA.

Mă uit și la meciurile de box, îmi plac, dar cred că mă voi îndrepta către luptele în cușcă”, a transmis Sorin Comșa.

Rămâne de văzut dacă forța de care a dat dovadă și rezistența la durere vor fi suficiente pentru a avea succes într-un sport cu totul diferit, care necesită mult antrenament și tehnici care se dobândesc în ani de pregătire.

Gorczyca l-a desfigurat pe Comșa, dar l-a lăsat să plece acasă cu cei 5.000 de euro: ”Nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”

Galerie Foto

Adversarul lui Sorin Comșa din finala competiției RXF a fost Alexandru Gorczyca, cel care, deși a pierdut, a avut mai puțin de suferit din punct de vedere fizic decât campionul.

Gorczyca a postat un scurt clip video, în care a explicat de ce a luat decizia să se retragă și să-l lase pe adversarul său să ia marele premiu.

Așa arăt eu după competiția de slap, nu vreau să știu cum arată colegul. Am renunțat pentru că mi-era milă, nu că nu mai puteam. Am o umflătură, îmi va trece.

Respectul meu pentru el, a dus bine, un bun încasator, lovește destul de tare. Sper să înțelegeți de ce am renunțat, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”, a spus Alexandru Gorczyca.

Etichete: sorin comsa , rxf , concurs de dat palme


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Djokovic, gafă colosală la conferința de presă! Incredibil ce a spus Nole după meciul cu De Minaur – Eurosport RO
Next post Republica Moldova, amenințată de la Moscova cu „repetarea scenariului ucrainean” – Digi24