Ce îl așteaptă pe Emiliano Martinez la echipa de club, după controversa uriașă iscată în urma gestului făcut pe scenă – DigiSport

  • Digi Show: Premier League Stories, sâmbătă, 20:30, DGS 1

  • Digi Show: La Liga Legends: Michael Laudrup, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Portarul a făcut un gest extrem de controversat la ceremonie, în urma căruia președintele Federației de Fotbal din Franța i-a cerut omologului său argentinian să îl sancționeze pe fotbalist, chiar dacă tocmai a devenit erou național în Argentina.

Galerie Foto

Pe Emiliano Martinez îl așteaptă o discuție „între patru ochi” cu Unai Emery

Antrenorul lui Martinez de la echipa de club, Unai Emery, instalat pe banca londonezilor în octombrie, a dezvăluit că va discuta separat cu argentinianul pe seama gestului său. 

„Când trăiești emoții atât de puternice, este greu să te controlezi. Voi vorbi cu el săptămâna viitoare despre unele manifestări.

Când este cu noi, este responsabilitatea noastră, așa că va trebui să discut cu el.

Ca antrenor, ne cunoaștem de pe vremea când eram la Arsenal și sunt foarte fericit să lucrez cu el”, a spus Emery, conform presei argentiniene. 

Emiliano Martinez a defilat cu „bebelușul Kylian Mbappe” în brațe, la parada din Buenos Aires

Pe străzile din Buenos Aires, Emiliano ”Dibu” Martinez, portarul Argentinei care a strigat în vestiar după finală ”Să ținem un moment de reculegere pentru Kylian Mbappe”, a lovit din nou!

La bustul gol și cu medalia la gât, Emiliano Martinez a ținut în autocar în brațe un bebeluș de jucărie, pe fața căruia a pus o poză cu Mbappe, în timp ce Messi se afla chiar lângă el.

Galerie Foto

Etichete: unai emery , argentina , aston villa , emiliano martinez , dibu martinez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Aventurile teribile ale unui campion în Liga 1, fotomodel la Milano: „E exact ca în filme. Droguri, petreceri, – Gazeta Sporturilor
Next post Momentul în care un avion mic se prăbușește violent pe o plajă din California – Digi24