Cătălin Cîrjan nu mai tace! Totul despre scandalul convocării: „Dacă ar fi știut întreaga poveste, m-ar fi înțeles!” – DigiSport

  • Tenis: Sorana Cîrstea – Aryna Sabalenka, miercuri, 20:00, DGS 2

  • Liga 2: Oțelul – Steaua, joi, 20:00, DGS 1

Deși s-a scris că fotbalistul celor de la Arsenal a refuzat să îmbrace tricoul țării sale, acesta a susținut contrariul. Cum Gică Hagi a criticat jucătorii români care nu au vrut să joace pentru țara lor, subiectul a căpătat și mai multă amploare, iar Cîrjan a reacționat. 

Cătălin Cîrjan a vorbit despre subiectul convocării la echipele naționale U20 și U21

Inițial, Cîrjan a postat un mesaj în care anunța că va trata subiectul cu indiferență, însă, în cele din urmă, a decis să spună lucrurilor pe nume. 

„Pentru ca lumea sa ințeleagă exact cum au stat lucrurile, trebuie să spun de la început că eu am primit o convocare la echipa națională U21.

Cei de la Arsenal m-au intrebat dacă doresc să particip și am acceptat imediat. Mai mult decât atât, am și cumpărat bilete de avion pentru mine și pentru părinții mei, deși era obligația Federației să se ocupe de transportul meu.

În Africa de Sud, o familie australiană vrea să refacă o veche fermă. Vezi Renașterea Sălbăticiei pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:00.

Cu două zile înainte de anunțarea lotului, am fost sunat de domnul Săndoi, care mi-a recomandat să merg, până la urmă, la U20.

Vă dați seama că în primă fază nu mi-a convenit și i-am argumentat domnului Săndoi de ce nu e în regulă să procedeze așa. Dar i-am spus că îi respect decizia de a nu mă convoca.

Mi-a transmis că se va consulta cu colaboratorii dumnealui și că vor lua o decizie. ‘Păstrăm legătura’ au fost ultimele lui cuvinte. N-am mai păstrat nicio legătură, am aflat apoi că nu am fost inclus în niciun lot.

Domnul Săndoi mi-a spus că ar fi fost bine sa nu fi refuzat acțiunea din noiembrie, când s-au jucat meciurile cu FC Argeș și cu CSA Steaua”, a spus Cîrjan, conform Playsport. 

  • Din informațiile Digi Sport, Emil Săndoi a fost, într-adevar, singurul care a discutat cu fotbalistul celor de la Arsenal, însă Cătălin Cîrjan nu a dorit să accepte să joace la U20. 

Cătălin Cîrjan spune că nu a refuzat echipa națională

Mai mult, Cîrjan a ținut să explice că, de fapt, convocarea la echipa națională U20 nu a venit niciodată. Mai mult, juniorul celor de la Arsenal nu ar fi fost contactat de Daniel Pancu, selecționerul României U20. 

„Așa cum i-am explicat și domnului Vlad Munteanu la acea vreme, eu nu am refuzat să vin la echipa națională.

Am cerut doar înțelegere pentru că în acea perioadă mă pregăteam să merg cu echipa mare în turneul din Dubai, unde se juca împotriva lui Lyon și AC Milan.

Nu cred că echipa națională avea neapărat nevoie de mine la meciurile cu FC Argeș și cu Steaua.

Cred că era mai important pentru viitorul naționalei ca eu să ajung să joc pentru prima echipă a lui Arsenal și acolo era o șansă foarte bună. Era păcat să o ratez. Nici nu putem compara nivelul adversarilor.

La Arsenal nu s-a primit nicio convocare de la U20. Cu domnul Pancu nu am vorbit in viața mea, de asta am și ramas dezamăgit când a spus că a aflat de la Emil Săndoi că nu vreau să vin.

Poate era mai corect să-mi afle și mie punctul de vedere, atât spun. Știu de la alți băieți că îi sună să se intereseze mereu de situația lor.

Nu știu ce ar fi schimbat, dar măcar m-ar fi înțeles dacă ar fi știut întreaga poveste”, a mai spus Cîrjan. 

Etichete: arsenal , emil sandoi , convocare , romania u21 , daniel pancu , romania u20 , catalin cirjan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Reacția UEFA după golul superb al lui Nicolae Stanciu din meciul cu Belarus – DigiSport
Next post Rusoaică voluntar în Ucraina, dezvăluiri șocante. Femeile din unitatea sa, folosite ca sclave sexuale… – Adevărul