Cât costă mantia tradiţională arabă pe care emirul Qatarului i-a pus-o pe umeri lui Messi. Vânzările au – STIRILEPROTV.RO

De când emirul Qatarului a pus, duminică, tradiţionala mantie arabă neagră şi aurie pe umerii lui Lionel Messi, mulţi argentinieni încă prezenţi luni la Doha se plimbau prin capitala Qatarului cu un bisht, informează lequipe.fr.

Un obiect acum la modă pe care fanii argentinieni sunt dornici să-l obţină ca amintire a acestei încoronări istorice a Argentinei.

Magazinul celui care a făcut acest acum faimos bisht, Ahmed Al Salim, a realizat astfel vânzări istorice, potrivit News.ro.

În mod normal, magazinul, care aprovizionează de mult timp familia regală din Qatar, vinde între opt până la zece de astfel de articole de îmbrăcăminte pe zi.

Luni, vânzările au crescut la 150 de exemplare, dintre care trei la fel cu cea purtată de Messi, din bumbac japonez şi fir de aur german, în valoare de aproape 2.000 de euro.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Dinamo face apel împotriva deciziei de respingere a planului modificat + Cortacero, bun de plată! – Gazeta Sporturilor
Next post UPDATE Incidente pe drumul campionilor la Buenos Aires/ Fotbaliștii au fost urcaţi în elicoptere/ Cinci milioane de fani pe străzi la revenirea campionilor mondiali în țară – G4Media.ro