Căştile Huawei FreeBuds 5 au un design stil „picătură” şi apar în fotografii; Nu au dop, dar oferă ANC – Mobilissimo.ro

Lista de produse pe care Huawei le-a pregătit pentru debut pe 23 martie se extinde azi cu noile căşti FreeBuds 5. Până acum aveam telefoanele Huawei P60 şi P60 Pro, pliabilul Mate X3, o tabletă MatePad 11 2023 şi un ceas Watch GT Ultimate.

Ei bine, Huawei FreeBuds 5 aduce prima schimbare de design pentru FreeBuds-uri de 2-3 ani cred. De această dată corpul său pare inspirat de o picătură de apă sau de o lacrimă. Avem de-a face cu o pereche de căşti TWS, cu design semi în ear. Asta înseamnă că partea care emite sunet stă în ureche (fără dop), iar tija în formă de picătură stă afară.

FreeBuds 5

E o tijă destul de mică apropo, care vine până la lobul urechii doar. Casca are doar 5.5 grame, în vreme ce tocul de transport şi încărcare are 44.4 grame.  Ca idee căştile FreeBuds 4 aveau 4.1 grame. Huawei FreeBuds 5 va sosi cu suport pentru codecul LDAC, anulare activă a zgomotului şi Huawei ar fi pregătit şi un nou standard de certificare audio HWA/HiRes.

FreeBuds 5

Cumva acest nou design îmi aminteşte de experimentul Samsung cu „boabele de fasole” Galaxy Buds Live. În altă ordine de idei Huawei va mai lansa pe 23 martie şi o pereche FreeBuds Pro 2+, cu senzor de puls.

Source: mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Adrian Porumboiu, reacție vehementă după decizia VAR în meciul CFR – Rapid: “Linia aia m-a îngrozit!” – DigiSport
Next post Așa arată noile echipamente ale echipei naționale a României – DigiSport