Bomba anului în Superliga: Marian Copilu, noul patron de la Petrolul Ploiești! Detalii despre mutarea… – Prosport

Marian Copilu are șanse să devină noul patron al celor de la Petrolul Ploiești, informează surse ProSport de maximă încredere din anturajul grupării prahovene.

Marian Copilu, noul patron al celor de la Petrolul Ploiești! Lovitura spectaculoasă care se pregătește în culise

Petrolul Ploiești ar putea avea un nou destin, dar și un nou patron: Marian Copilu! Fostul președinte de la CFR Cluj și manager de la Universitatea Craiova s-ar afla în negocieri, de ceva timp, conform surselor ProSport, pentru preluarea legendarului club prahovean. Din informațiile pe care le-am obținut, afacerea este în faza finală și totul ar putea fi parafat în această săptămână sau, cel târziu, la începutul săptămânii viitoare.

După ce a transformat CFR Cluj, cu sprijinul financiar al lui Nelu Varga, într-o adevărată „bestie” din Superliga, reușind să câștige titlu după titlu. Plecarea de la Cluj nu a fost una tocmai liniștită, Varga având reproșuri uriașe față de modul în care ar fi gestionat fostul său conducător partea financiară.  Apoi, Marian Copilu și-a încercat norocul la Universitatea Craiova. În Bănie, însă, abilul manager nu a avut prea mult spațiu de mișcare, pentru că patronul Mihai Rotaru s-a asigurat din start că nu va lăsa dreptul de semnătură în mâinile fostului sef din Gruia. Experiența a fost destul de scurtă și, mai degrabă, neplăcută pentru ambele părți, astfel că Rotaru și Copilu au decis să pună capăt colaborării.

Ce sumă are de achitat Marian Copilu

Acum, ambițiosul om de fotbal vrea să treacă la un alt nivel și a decis să preia Petrolul Ploiești ca patron. Suma pe care va trebui să o acopere din start, aproape 2,2 milioane de euro, așa cum susțin sursele noastre, nu este una deloc mică, dar Marian Copilu ar fi dispus să riște. Din câte se pare, acesta ar beneficia și de sprijinul autorităților locale, care și-ar fi arătat disponibilitatea de a veni și mai mult alături de „lupi”. Dacă tranzacția se va încheia cu succes, Superliga ar putea câștiga un nou club cu aspirații importante, pentru că viitorul patron a arătat, în calitate de conducător, că poate obține performanțe de top. E drept, momentan, doar pe banii altora și, aceia, în sume uriașe! Rămâne de văzut care va fi destinul Petrolului Ploiești: o echipă care își va găsi stabilitatea și, de la anul, se va lupta pentru play-off sau un club al cărui declin nu poate fi stopat.

Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Victor Pițurcă, reținut de DNA alături de șeful Romarm – surse – HotNews.ro
Next post Surpriză de proporții! Manchester City cedează un om de bază la Bayern Munchen – DigiSport